Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Zvizzer Thermo Ultra Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Ultra Soft Pad
  • Novo
18,90 €
Zvizzer Thermo Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Soft Pad
  • Novo
18,90 €
Zvizzer Thermo Medium Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Medium Pad
  • Novo
18,90 €
Zvizzer Thermo Stable Hard Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Stable Hard Pad
  • Novo
18,90 €
Zvizzer Thermo Hard Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Hard Pad
  • Novo
18,90 €

Pravilnik o piškotkih

Nazadnje posodobljeno: 1. september 2023

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Poznamo več vrst piškotkov, in sicer:

Sejni piškotki, ki potečejo takoj ob zaprtju brskalnika in omogočijo, da si brskalnik zapomni vaša dejanja med določeno sejo (tj. do zaprtja brskalnika).

Trajni piškotki, ki se shranjujejo v vaši napravi med sejami brskalnika in omogočajo, da si brskalnik zapomni vaše nastavitve in dejanja na več spletnih mestih.

Lastniški piškotki, ki jih izda spletno mesto, ki ga obiščete.

Piškotki tretjih oseb, ki jih izda spletno mesto tretje osebe, ločeno od spletnega mesta, ki ga obiskujete.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

IME PIŠKOTKA NAMEN VELJAVNOST
PrestaShop cookies Piškotek se uporablja za delovanje spletne strani, funkcionalni piškotek 20 dni.
PH_HPXY_CHECK Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje »brute force« napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. Sejni piškotek – do zaprtja brskalnika.
__stripe_mid Piškotek se uporablja za preprečevanje goljufij. Eno leto
_fbp Piškotek se uporablja za sledenje uporabniku med spletnimi stranmi, marketinški piškotek. 3 mesece.
PHPSESSID Piškotek se uporablja za zagotavljanje funkcionalnosti spletne strani, funkcionalni piškotek Sejni piškotek – do zaprtja brskalnika.
_gcl_au Piškotek se uporablja za prikaz marketinških sporočil na Google Network, marketinški piškotek 85 dni.

Nadzor nad piškotki

Privolitev uporabnika je potrebna za uporabo in pridobitev določenih piškotkov. Uporabnik lahko vedno naknadno spremeni svojo odločitev o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov. Te nastavitve se običajno nahajajo v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam lahko uporabnik spremeni nastavitev, katere vrste piškotkov želi blokirati.

Preko brskalnika lahko tudi izbrišete piškotke. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov.

Pri nekaterih brskalnikih lahko generalno zavrnite uporabo piškotkov tako, da označite »ne sledi mi« ali »do-not-track«, pri čemer pa uporabe obveznik in funkcionalnih piškotkov ni mogoče zavrniti, saj so nujno potrebni za delovanje spletne strani.