Finish Kare Hi Temp Paste Wax 59 ml vosek

Finish Kare Hi Temp Paste Wax 59 ml vosek

Sintetični vosek z izredno vzdržljivostjo in končnim sijajem!

7,50 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax omogoči, da je površina izjemno odporna na vročino in zagotavlja dolgotrajno zaščito na osnovi visokotehnološke sintetične formule. Noben vosek ni tako odporen na vročino kot Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax. Prenese vročino do 120 stopinj C. Vaše vozilo bo uživalo izjemno zaščito in neprimerljiv sijaj!

Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax temelji na zahodno nemškem postopku sinteze, ki je ustvarila mešanico čistih sintetičnih materialov. Prav zato je ta vosek izjemno odporen na visoke temperature, je izjemno trden in na površini ustvari neprekosljivo gladkost, visok sijaj in intenzivno obstojnost ter ne spreminja svoje kakovosti, kot se pogosto zgodi pri naravnih voskih. Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax konstantno daje vašemu vozilu čudovit sijaj in izjemno vzdržljivost.

Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax omogoča močno UV zaščito, površino ščiti pred trdo vodo, kislim dežjem, izločki in ostanki insektov, smolo in ostalimi onasnaževalci. Idealen je za vsakodnevne voznike v vročem podnebju. Prenese višje temperature kot naravni karnauba vosek, ki je znan po svoji odpornosti na vročino.

 Lahko se nanaša na vse barvne površine, »gel coate« in kovinske dele. Uporablja se celo v letalski industriji! Njegova izjemna obstojnost je idealna tudi za vzdrževanje čolnov in avtodomov.

Določene reference