• Na razprodaji!
  • −50%
Auto Finesse Desire Carnauba vosek 200 ml Limited Edition

Auto Finesse Desire Carnauba wax 200 ml Limited Edition

Omejena serija premium voska z visoko vsebnostjo čistega brazilskega karnauba voska, esencialnih olj in dišečih sadnih izvlečkov.

78,95 € - 50%
157,90 €
Z DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred akcijo: 78,95 €
Količina
100% secure payments
Na zalogi

  NAKUPUJTE BREZ SKRBI.

Podatki so pri nas varni! Brez reklamnih e-mailov ali SMS-ev.

  BREZPLAČNA DOSTAVA V 1-2 DELOVNIH DNEH

Naročila nad 50 EUR bomo brezplačno* dostavili na vaš naslov.(*plačilo s Karticami, PayPal ali TRR)

  POPOLNA PODPORA

Imate vprašanje, dvom ali ne veste kateri izdelek izbrati? Pokličite nas za brezplačni nasvet.

Premium vosek proizvajalca Auto Finesse vsebuje najimenitnejši čisti brazilski carnauba vosek, esencialna olja in dišeče sadne izvlečke.

Kot njegov predhodnik Spirit, na površini ustvari intenzivno bogat, mokri videz z globokim sijajem in na površini ustvari sloj, ki poskrbi za učinkovito odtekanje vode. Življenjska doba enega nanosa voska na površino je ob obtimalnih vremenskih in cestnih pogojih do 6 mesecev, če pa ga nanesemo večkrat, življenjsko dobo še podaljšamo.


Vosek je v trdi obliki.

Omejena serija, izdelano le 500 kosov.

Vosek nanesite ročno. Nanesite na očiščeno in suho površino, del za delom, v tankih in enakomernih slojih z aplikatorjem. Ostanke voska nato po nekaj minutah odstranite s površine s čisto in mehko krpo iz mikrovlaken. Ostanke voska obrišite še preden se popolnoma posuši, saj ga tako lažje odstranimo.
Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.

 ZDRAVJU ŠKODLJIVO

Zdravju škodljivo: pri zaužitju lahko povzroči poškodbo pljuč. Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavati hlapov. Preprečiti stik s kožo. Po zaužitju ne izzivati bruhanja: takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Vsebuje: Kerozen. Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na voljo profesionalnim uporabnikom na zahtevo!

Določene reference