Chemical Guys Lightning fast 473 ml

Chemical Guys Lightning fast 473 ml

Odstranjevalec madežev z oblazinjenih delov in preprog.

14,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Lightning fast odstranjevalec madežev odstrani madeže in umazanijo z oblazinjenih delov in preprog hitro in učinkovito!

Odstranjuje madeže maščob, kave, zemlje...Odstranjuje praktično vse, kar želite odstraniti. Samo popršite po madežih in obrišite!

Hiter in učinkovit večnamenski odstranjevalec za uporabo na oblazinjenih tkaninah in na preprogah. Samo popršite in obrišite!

Odličen za čiščenje oblazinjenih delov avtomobila in avtomobilskih preprog ter katerekoli tkanine v avtomobilu. Hitro in enostavno odstrani najbolj trdovratne madeže v vašem avtomobilu.

Tkanine zaščiti pred ponovno umazanijo.

Visoko koncentriran, redči se z vodo do 1:20.

Uporablja se za čiščenje avtomobilskih preprog, oblazinjenih delov, stropne tkanine, obarvanih tkaninah, notranjih delov avtomobilskih vrat, madežev na plastičnih delih v notranjosti vozila, sedežev. Uporablja se za čiščenje v avtomobilih, čolnih, avtodomih, domačih preprog, itd.

Chemical Guys Lightning fast odstranjevalec popršimo po površini, nato pa ga obrišemo, ali skrtačimo ali posesamo s površine. Za še boljše rezultate ga lahko damo tudi v vodni sesalec!

Ta odstranjevalec madežev je več kot le čistilo, saj je prijazen do tkanin in ne uniči barve. Njegova sestava temelji na vodni osnovi in je visoko koncentrirana; redči se 20:1, kar pomeni, da damo v 2 litra vode 1dcl čistila.

Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.

Določene reference