Chemical Guys Activate Shine & Seal 473 ml

Chemical Guys Activate Shine & Seal 473 ml

Napredni sintetični vosek za vse barvne površine vozil.

35,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Napredni sintetični vosek za vse barvne površine vozil.  • Hiter nanos in čas sprijemanja s površino.
  • Vsebuje mešanico sintetičnih ojačevalcev sijaja in naravnega karnauba voska.
  • Največ sijaja brez napora.
  • Obstojna zaščita pred vremenskimi vplivi traja več mesecev.
  • Odbija vodo, onesnaževalce in drugo umazanijo.
  • Primeren za vse tipe barv.
  • Activate nanesite na vse barvne površine, pa tudi na steklo, pleksi steklo in polirane kovine.


Chemicalguyseu-Wac_208_16-Activate-Insta

Activate ščiti površine pred onesnaževalci iz okolja in poudari sijaj. Sredstvo je preprosto za uporabo in je oblikovano tako, da zmanjša čas sprijemanja s površino in omogoča dolgotrajnejšo zaščito. Po nanosu je površina gladka, zato se umazanija težje sprijema, voda pa enostavno odteče z nje. Le popršite in vodoodbojna zaščita ter izjemen sijaj sta tu! Zaščitite vse zunanje barvne površine, steklo, plastiko žarometov in zadnjih luči, platišča, polirane kovine in še mnoge druge.


Prednost Activate-a pred tradicionalnimi voski je predvsem v enostavni uporabi brez polirnega stroja, krajšem času sprijemanja s površino, dolgotrajni zaščiti in minimalnem trudu za maksimalen učinek.


Pogosta napaka pri nanosu tradicionalnega voska je prevelik nanos in s tem posledično trdovratno odstranjevanje zasušenih ostankov s površine. Activate omogoča boljši nadzor nad porabo in s tem preprečuje prekomerno porabo sredstva.


Activate ščiti površine pred UV žarki in ostalo kontaminacijo. Primeren za zaščito barve po vsakokratnem pranju.

Chemicalguyseu-Wac_208_16-Activate-Insta

Ko je v vprašanju hitrost in ekonomičnost, popršite na površino vzdržljivo sintetično zaščito kot je Activate. Porabite manj časa za detailing in več za uživanje s svojim jeklenim konjičkom smiley-cool.gif

Površino pred nanosom operite in temeljito očistite. Za optimalno sprijemanje s površino uporabite plastelin ali površino spolirajte. Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Nanesite na ustrezen aplikator ali direktno na površino v tankem enakomernem sloju. Sredstvo pustite na površini približno 15 min. Ostanke sredstva obrišite s CarShineFactory Super plush krpo za odstranjevanje voskov in premazov.
Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.
 POZOR

Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

Določene reference