Akcija!
Optimum Opti-Seal 236 ml Povečaj

Nov produkt

Optimum Opti-Seal 236 ml

33,60 €

-20%

26,88 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Optimum Opti-Seal je revolucionarna formula za zaščito barve, ki ustvari neprimerljivo gladkost in sijaj le z nekaj kapljicami na avtomobil. 30 ml sredstva je dovolj za zaščito 4­–5 avtomobilov!

Optimum Opti-Seal ne pušča sledi in ne potrebuje vtiranja. Nanesemo ga s pršilko, razmažemo po površini in odidemo. To je popoln sealant za vse barvne površine. Nima čistilne moči, zato ga za optimalne rezultate nanašamo na že očiščeno površino. Na barvi naredi zaščitno plast, ki odbija umazanijo, vlago, olja in UV-žarke ter zagotavlja optimalen sijaj. Vse to v le nekaj minutah.


Kako deluje?

Znanost, na kateri temelji Optimum Opti-Seal, je neverjetna. Ta super koncentrirani polimerni sealant deluje takoj, ko ga nanesemo na barvno površino in za sabo pusti tanek film.


Optimum Opti-Seal zagotavlja zaščito za barvo, plastične letvice in alu-platišča.

Uporabljajte zmerno. Optimum Opti-Seal je namenjen zaščiti s tanko plastjo. Vedno pripravite in očistite površino pred nanosom sredstva, da bo sprijemanje s površino optimalno.

Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na voljo profesionalnim uporabnikom na zahtevo!
    POZOR

Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Optimum Opti-Seal 236 ml

Optimum Opti-Seal 236 ml

Zaščitni premaz za barvo avtomobila, plastične letvice in alu-platišča.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

20 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml
    17.50 € - 20% 14,00 €
    Array ( [id_product] => 612 [link_rewrite] => gyeon-q2m-vinyl-cleaner-500-ml [name] => Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml [id_image] => 612-1035 [on_sale] => 1 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 11.47541 [price] => 14 [new_price] => 11.2 [reduction_price] => 20 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 17.50 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet