Innovacar SC0 Hydro Sealent 500ml

Innovacar SC0 Hydro Sealent 500ml

Zaščitni premaz za vse zunanje površine na vodni osnovi.

20,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

SC0 je sredstvo na vodni osnovi za zaščito zunanih površin, ki s siloksani in fluoropolimeri ustvari kemijsko in molekulsko zaščito. Njegova edinstvena formula ustvari neverjeten sijaj in protidežni učinek ter daje na dotik svilen občutek. SC0 ne vsebuje destilatov surovega olja in se zato lahko preprosto nanaša tudi pri skrajnih temperaturah. Lahko se nanese neposredno na lakiranih površinah ter na površinah, ki so že obdelane z zaščitnimi sredstvi. Zaščita lahko ob optimalnih pogojih in vzdrževanju traja do 5 mesecev, če se ga nanaše nerazrečenega in v primeru pravilnega pranja avtomobila z SP1, S2; tudi do 9 mesecev če se po 20 minutah kombinira z W1 in vzdržuje s H2O vsaj vsaka 3 pranja.

Navodila za uporabo:
2-3 krat popršite SC0 na krpo iz mikrovlaken s kratkimi vlakni in neposredno na čisto, suho površino (40×40 cm naenkrat). Skrbno nanesite in obrišite (metoda „Criss-Cross“) ter ponovno obrišite z drugo krpo iz mikrovlaken s srednje dolgimi/dolgimi vlakni in krožnimi gibi, pri tem pogosto obračajte krpo, da odstranite odvečen izdelek. Izdelek začne popolnoma delovati po 7 urah. OPOZORILA: odsvetujemo nanos na toplo površino ali pri neposredni sončni svetlobi.

POZOR: najboljši učinek se doseže na povsem očiščeni in dobro vzdrževani lakirani površini. Odsvetujemo nanos na toplo površino ali pri neposredni sončni svetlobi.

PORABA: 30 ml na avto.

Varnostni list:

Določene reference