Innovacar SC1 Sealant 500ml

Innovacar SC1 Sealant 500ml

SC1 je zaščitno sredstvo za barvne površine vozila, ki je preprosto za uporabo.

19,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

SC1 je izjemno hitro zaščitno sredstvo za lakirane površine, ki s pomočjo najsodobnejše in najnaprednejše nanotehnologije ustvari kemijsko in molekulsko zaščito. Njegova edinstvena formula daje neverjetno zaščito in ustvari protidežni učinek ter daje na dotik svilen občutek. SC1 je bil zasnovan kot zaščitno sredstvo za lahko nanašanje in se nanaša zelo hitro in preprosto. Lahko se uporablja neposredno na barvane ali voskane površine, obdelane že z drugimi zaščitnimi sredstvi in nano premazi, ter tako izboljša njihovo delovanje, ne da bi prišlo do kopičenja.

Navodila za uporabo:

1-2 krat razpršite SC1 neposredno na čisto in suho površino (40×40 cm naenkrat). Skrbno nanesite in obrišite z krpo iz mikrovlaken (metoda „Criss-Cross“) ter ponovno obrišite z drugo krpo iz mikrovlaken s srednje dolgimi/dolgimi vlakni in krožnimi gibi, da odstranjujete odvečni izdelek, ki je ostal na površini, dokler površina nima steklenega videza. Izdelek začne popolnoma delovati po 7 urah od nanos.

POZOR: najboljši učinek se doseže na povsem očiščeni in dobro vzdrževani površini, ter z dodatnim nanosom premaza H20 vsaj vsaka 3 pranja.

PORABA: 30 ml na avto.

Odsvetujemo nanos na tople površine ali pri neposredni sončni svetlobi.

Določene reference