Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Zvizzer Thermo Ultra Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Ultra Soft Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Soft Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Medium Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Medium Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Stable Hard Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Stable Hard Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Hard Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Hard Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
      CarShineFactory Hydro Soap Hydrophobic Shampoo-Šamponi-Spoliraj.si
      CarShineFactory Hydro Soap Hydrophobic Shampoo

      CarShineFactory Hydro Soap Hydrophobic Shampoo

      Mnenje(0)
      12,90 €
      Z DDV

      Hydro Soap je izjemen šampon za vozila, zasnovan z mislijo na doseganje največjega sijaja in dobrega odtekanja vode iz površine.

      Pakiranje :
      Količina:
      Napišite svoje mnenje

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
      • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
      • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

      Hydro Soap je izjemen šampon za vozila, zasnovan z mislijo na doseganje največjega sijaja in dobrega odtekanja vode iz površine, še posebej na vozilih, ki niso bila predhodno zaščitena z zaščitnimi premazi. Ta posebna formula je pH nevtralna in vsebuje mešanico površinsko aktivnih snovi z nizko stopnjo penjenja.

      Zahvaljujoč dodanih siloksanom (SiO2) se doseže dobra hidrofobnost površine, ki pospešuje odtekanje vode in zagotavlja dolgotrajno odbojnost. S tem se vaše vozilo zaščiti pred zunanjimi vplivi, hkrati pa izboljša površinski sijaj za bleščeč in privlačen videz. Kljub temu, da nima velike moči čiščenja, je Hydro Soap odličen v ohranjanju in poudarjanju naravnega sijaja ter barve avtomobila. Z uporabo Hydro Soap-a boste dosegli, da se vaše vozilo po pranju sveti in blešči kot nikoli prej. Sijaj in gladkost, ki ju zagotavlja ta šampon, bosta na vašem vozilu pustil izgled, ki ga bodo opazili vsi okoli vas.

      Voda bo zahvaljujoče posebni formuli lažje odtekla s površine vozila tako, da bo sušenje lažje. Če iščete šampon, ki bo vašemu vozilu podaril vrhunski sijaj in dobro odtekanje vode brez močnega penjenja, potem je Hydro Soap prava izbira za vas. Njegova nežna, a učinkovita formula bo poskrbela, da bo vaše vozilo vedno izgledalo sijoče, hkrati pa ga zaščitila pred vplivi okolja in ohranila sijaj dolgo časa.

      Priporočilo: Hydro Soap šampon ni priporočljivo uporabljati na vozil, ki so bila predhodno zaščite s keramično zaščito

      CarShineFactory
      37 Izdelkov

      Posebne reference

      Navodila za uporabo: Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Pred pranjem priporočamo, da vozilo očistite s sredstvom za predpranje ali Snow Foamom in dobro sperete. Zmešajte 50ml hydro Soap šampona v 10L vode v vedru z mrežico/grit guardom in s primerno rokavico/gobo operite vozilo od zgoraj navzdol. Po pranju ostanke šampona dobro sperite z vodo, da na površini ne ostane nobena pena ali sledi šampona. Površino po pranju posušite z namensko krpo za sušenje.

      Splošni napotki: vozila nikoli ne perite na direktnem soncu ali vročih površin. Ne pustite, da se ostanki šampona posušijo na površini.

      Za ta izdelek še ni mnenj.

      Napišite svoje mnenje
      CarShineFactory Hydro Soap Hydrophobic Shampoo

      Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

      CarShineFactory Hydro Soap Hydrophobic Shampoo | Spoliraj.si

      CarShineFactory Hydro Soap Hydrophobic Shampoo

      12,90 €
      Z DDV