• Na razprodaji!
  • −30%
Optimum HYPER COMPOUND SPRAYABLE (535 ml)

Optimum HYPER COMPOUND SPRAYABLE (535 ml)

Edino patentirano polirno sredstvo v spreju trenutno na tržišču!

27,93 € - 30%
39,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Optimum je zasnoval edino patentirano polirno sredstvo v spreju trenutno na tržišču!


Odstrani do 1500 sledi brušenja in manjše nepravilnosti na barvi v enem ali dveh prehodih, hkrati pa ustvari odličen končni rezultat na zunanji barvni površini vozila.


Optimum Hyper™ Compound  polirno sredstvo je bilo zasnovano za profesionalno uporabo in uporabo v ličarskih delavnicah z namenom odstranitve sledi mokrega brušenja in večjih nepravilnosti v 1-2 prehodih. Optimum Hyper™ Compound  ima vse prednosti Optimum polirnih sredstev, saj omogoča dolg čas obdelave površine in se ne praši.


Enostaven nanos s pršilko omogoča varčno uporabo. Razpršite le 2 do 3krat in navlažili boste celo površino polirne gobice.


Po obdelavi s Optimum Hyper™ Compound  lahko ostanejo sledi vrtincev, ki pa se enostavno odstranijo Optimum™ Hyper Polish. Optimum Hyper™ Compound ima daljši čas razgrajevanja, zato da lahko opravite popolno korekcijo že v enem koraku. Ostanke sredstva enostavno obrišete s suho ali vlažno krpo iz mikrovlaken. Ne vsebuje silikonov, ne voskov, zato je primerno za uporabo v ličarskih delavnicah.

 

Uporablja se z volneno ali penasto polirno gobico. V kombinaciji z volneno gobico bo pri hitrosti 1000-1400 vrtljajev odstranilo sledi brušenja do 1000. Večja hitrost s tem sredstvom ni potrebna. V kombinaciji z grobo ali srednjo polirno gobico bo pri hitrosti 1000-1400 vrtljajev odstranilo sledi brušenja do 1500 in manjše nepravilnosti. Sredstvo ima različno rezalno moč glede na polirno gobico, ki jo izberete. Sledi naj ji obdelava s Optimum™ Hyper Polish, za »piko na i« pa Optimum Car Wax.

 

Vsi Optimum izdelki izpolnjujejo HOS predpise. 

Če želite odstraniti sledi brušenja do 1500 na barvi avtomobila, uporabite Optimum Hyper™ Compound v kombinaciji z volneno gobico in rotacijskim polirnim strojem pri hitrosti 1200-1400 RPM. Za odstranjevanje manjših nepravilnosti in vrtincev z barve uporabite orbitalni/ ekscentrični polirni stroj (hitrost nastavite na 5) ali rotacijski polirni stroj (hitrost 1200-1400 RPM) v kombinaciji s srednjo polirno gobico. Površino pripravite na poliranje. Plastenko dobro pretresite pred uporabo. Popršite po gobici 2-3x, da jo navlažite, nato za vsak del popršite še prbl. 2x. Druga sredstva za vlaženje gobice niso potrebna, saj se Optimum Hyper™ Compound razgrajuje počasi. Uporabite lahek do srednji pritisk in obdelujte površino, dokler se sredstvo ne razgradi. Ostanke sredstva obrišite s čisto in vlažno krpo iz mikrovlaken.

Določene reference