Akcija!
Optimum HYPER COMPOUND SPRAYABLE (535 ml) Povečaj

Nov produkt

Optimum HYPER COMPOUND SPRAYABLE (535 ml)

39,90 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Optimum je zasnoval edino patentirano polirno sredstvo v spreju trenutno na tržišču!


Odstrani do 1500 sledi brušenja in manjše nepravilnosti na barvi v enem ali dveh prehodih, hkrati pa ustvari odličen končni rezultat na zunanji barvni površini vozila.


Optimum Hyper™ Compound  polirno sredstvo je bilo zasnovano za profesionalno uporabo in uporabo v ličarskih delavnicah z namenom odstranitve sledi mokrega brušenja in večjih nepravilnosti v 1-2 prehodih. Optimum Hyper™ Compound  ima vse prednosti Optimum polirnih sredstev, saj omogoča dolg čas obdelave površine in se ne praši.


Enostaven nanos s pršilko omogoča varčno uporabo. Razpršite le 2 do 3krat in navlažili boste celo površino polirne gobice.


Po obdelavi s Optimum Hyper™ Compound  lahko ostanejo sledi vrtincev, ki pa se enostavno odstranijo Optimum™ Hyper Polish. Optimum Hyper™ Compound ima daljši čas razgrajevanja, zato da lahko opravite popolno korekcijo že v enem koraku. Ostanke sredstva enostavno obrišete s suho ali vlažno krpo iz mikrovlaken. Ne vsebuje silikonov, ne voskov, zato je primerno za uporabo v ličarskih delavnicah.

 

Uporablja se z volneno ali penasto polirno gobico. V kombinaciji z volneno gobico bo pri hitrosti 1000-1400 vrtljajev odstranilo sledi brušenja do 1000. Večja hitrost s tem sredstvom ni potrebna. V kombinaciji z grobo ali srednjo polirno gobico bo pri hitrosti 1000-1400 vrtljajev odstranilo sledi brušenja do 1500 in manjše nepravilnosti. Sredstvo ima različno rezalno moč glede na polirno gobico, ki jo izberete. Sledi naj ji obdelava s Optimum™ Hyper Polish, za »piko na i« pa Optimum Car Wax.

 

Vsi Optimum izdelki izpolnjujejo HOS predpise. 

Če želite odstraniti sledi brušenja do 1500 na barvi avtomobila, uporabite Optimum Hyper™ Compound v kombinaciji z volneno gobico in rotacijskim polirnim strojem pri hitrosti 1200-1400 RPM. Za odstranjevanje manjših nepravilnosti in vrtincev z barve uporabite orbitalni/ ekscentrični polirni stroj (hitrost nastavite na 5) ali rotacijski polirni stroj (hitrost 1200-1400 RPM) v kombinaciji s srednjo polirno gobico. Površino pripravite na poliranje. Plastenko dobro pretresite pred uporabo. Popršite po gobici 2-3x, da jo navlažite, nato za vsak del popršite še prbl. 2x. Druga sredstva za vlaženje gobice niso potrebna, saj se Optimum Hyper™ Compound razgrajuje počasi. Uporabite lahek do srednji pritisk in obdelujte površino, dokler se sredstvo ne razgradi. Ostanke sredstva obrišite s čisto in vlažno krpo iz mikrovlaken.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Optimum HYPER COMPOUND SPRAYABLE (535 ml)

Optimum HYPER COMPOUND SPRAYABLE (535 ml)

Edino patentirano polirno sredstvo v spreju trenutno na tržišču!

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Spoliraj.si Hydro pack
    132.00 € - % 132,00 €
    Array ( [id_product] => 1459 [link_rewrite] => spolirajsi-hydro-pack [name] => Spoliraj.si Hydro pack [id_image] => 1459-2438 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 108.196721 [price] => 132 [new_price] => [fullprice] => 132.00 ) 1

© 2019 Spoliraj.si. Kopiranje vsebine prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet.