• Na razprodaji!
Optimum G-P-S Glaze-Polish-Seal 500 ml

Optimum G-P-S Glaze-Polish-Seal 500 ml

Glaze, polirna pasta in premaz v enem!

24,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Optimum GPS Glaze Polish Seal 500 ml vse-v-enem izdelek, ki v enem koraku zgladi, osveži in zaščiti barvne površine. To je »glaze«, polirna pasta in premaz v enem!

Optimum GPS omogoči uporabniku, da v manj časa in z manj napora ustvari izjemen rezultat na barvnih površinah.


Enostaven nanos z razpršilko, visoka učinkovitost in dolgotrajna zaščita so lastnosti tega vse-v-enem izdelka!


Optimum GPS je podoben izdelku Poli-Seal istega proizvajalca, le da je njegova prednost v nanašanju z razpršilko. To pospeši proces nanašanja in je bolj ekonomično, saj se zmanjša poraba sredstva. Formula v spreju se tudi bolj enakomerno sprime s površino.


Optimum GPS zapolni manjše nepravilnosti na barvi, če ga nanašamo ročno ali s kratko strojno obdelavo.


Optimum GPS odpravi manjše nepravilnosti na barvi, če ga nanašamo strojno, z izbiro primerne gobice in je obdelava daljša. Na barvi ustvari podoben videz kot polirne paste za finiš.


Optimum GPS nudi zaščito od 3 do 4 mesece, če je površina pred nanosom očiščena in spolirana ter so vremenski pogoji optimalni.


Optimum GPS nanašamo strojno, z DA ali rotacijsko polirno mašino, z belo ali zeleno Chemical Guys Hex-logic gobico ali ročno, z aplikatorjem, kjer so nepravilnosti manjše.


Optimum GPS je idealen za vozila, kjer je potrebna le manjša korekcija. Odličen je za finiš, saj odstrani manjše vrtinčaste kroge in druge nepravilnosti ter doda neprimerljiv sijaj in zaščito.


Optimum GPS nam prihrani čas in denar ter je varen za uporabo na vseh barvnih površinah!

Poskrbite za predhodno očiščene in spolirane površine. Sredstvo nanašajte ročno (s pomočjo aplikatorja) ali s kratko strojno obdelavo (z DA ali rotacijsko polirno mašino ali z primerno izbrano gobico). Enostaven nanos z razpršilko.

Določene reference