Bilt-Hamber Cleanser Polish 500 ml

Bilt-Hamber Cleanser Polish 500 ml

All-in-one izdelek, polirna pasta in »glaze« v enem.

24,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Bilt-Hamber Cleanser Polish je nagrajen All-in-one izdelek, polirna pasta in »glaze« v enem, ki zagotavlja izjemne rezultate odpravljanja nepravilnosti in čiščenja barvnih površin. 

Barvne površine zaščiti pred vremenskimi pogoji. Odstrani manjše »swirlse«, holograme in druge manjše nepravilnosti na barvi.

cleanser-polish demonstration picture

V kompletu z aplikatorjem in krpo iz mikrovlaken.

Vozilo očistite in operite z Bilt-Hamber Auto-washali katerimkoli šamponom brez dodatkov. Če je potrebno, uporabite plastelin.

Nanašajte v senci in na ohlajene površine. Na aplikator nanesite majhno količino sredstva iz lahkim do srednjim pritiskom v krožnih gibih nanesite na površino del za delom, 40 x 40 cm. Srednji pritisk bo odstranil oksidacijo in manjše nepravilnosti. Nekaj minut pustite, da se sredstvo sprime s površino. Pobrišite s čisto in mehko Carshinefactory krpo za odstranjevanje voska. Razkrijte globok sijaj!

Za maksimalen sijaj lahko po nanosu Bilt-Hamber Cleanser Polisha nanesemo Bilt-Hamber Finis-Wax, Bilt-Hamber Auto-Balm ali Bilt-Hamber Hydra-Wax, za vzdrževanje videza pa Bilt-Hamber Auto-QD.

Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.

Določene reference