Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Maričkin Spills Interior Cleaner | Spoliraj.siMaričkin Spills Interior Cleaner
  • Novo
Mnenje(0)
4,90 €
Microfiber Magic Gloss Master 500GSM 40*40cm | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
3,90 €
Microfiber Magic Blue Fin 300GSM 40*40cm | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
2,90 €
Microfiber Magic Waffle Vision 400GSM 40*40cm | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
3,90 €
Microfiber Magic Warp Weawe 10pcs | Spoliraj.si
  • −15%
  • Novo
Mnenje(0)
12,67 €14,90 €
00
Dan
:
00
Ura
:
00
Min
:
00
Sek
      CarShineFactory APEX CNT Trim Coat-Premazi za pnevmatike in zunanje dele-Spoliraj.si
      CarShineFactory APEX CNT Trim Coat

      CarShineFactory APEX CNT Trim Coat

      Mnenje(0)
      34,90 €
      Z DDV
      Zadnji izdelki v trgovini

      Vstopite v svet brez primerjave obnove in zaščite za plastične dele z revolucionarnim premazom Carshinefactory APEX CNT Trim Coat.

      Pakiranje :
      Količina:
      Napišite svoje mnenje

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
      • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
      • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

      Carshinefactory APEX CNT Trim Coat - Neprekosljiva Obnova in Zaščita za Plastične Detajle 

      Vstopite v svet brez primerjave obnove in zaščite za plastične dele z revolucionarnim premazom Carshinefactory APEX CNT Trim Coat. Izjemna moč grafena in grafitnih nanocevk (CNT) se združita v nepremagljivo trpežno zaščito, ki bo vašim plastičnim delom vrnila prvotni tovarniški videz in jih zaščitila pred obledelostjo in staranjem. 

      Grafitne nanocevke (CNT) - Strukture iz ogljikovih atomov, slavljene zaradi neustavljive trdnosti, električne prevodnosti in toplotne prevodnosti. Združene s grafenom tvorijo nepremagljivo pregrado, ki zavrača vplive vsakdanjega okolja. 

      Grafen - Ena plast ogljikovih atomov, razporejenih v brezhiben dvodimenzionalen vzorec. Njegova izjemna trdnost, neprekosljiva električna prevodnost in osupljiva toplotna konduktivnost pomenijo absolutno premoč nad vsako oviro. Kombinacija z CNT ustvarja premaz APEX, ki se ponaša s trpežnostjo, zaščito in osvežitvijo plastičnih delov. 

      APEX CNT Trim Coat zagotavlja: 

      Obnova in osvežitev: Premaz obnavlja plastične dele, jim vrača tovarniški videz in ustvarja še boljši videz in efekt kot pri novih. 

      Izjemna trpežnost: Zaščitite plastične detajle pred staranjem, UV žarki, razbarvanjem in okoljskimi vplivi, s čimer zagotovite dolgotrajno svežino. 

      Napredna oprijemljivost: APEX se tesno poveže s površino plastičnih detajlov, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito in izboljša njihov videz. 

      Samodejno čiščenje: Lastnosti grafena in CNT odvračajo umazanijo in kontaminacijo, kar olajša vzdrževanje in ohranja brezhibno stanje. 

      Zaščita za več področij: Uporabite tudi za zaščito žarometov in gumijastih delov okoli vrat, kar omogoča celovito zaščito vozila. 

      Enostaven nanos: enostaven nanos, brez potrebe po zapletenih postopkih. 

      Zaščitite, obnovite in oživite plastične detajle vašega vozila z brezkončno zaščito Carshinefactory APEX CNT Trim Coat. Naredite korak naprej v svetu nege vozil in si zagotovite vrhunsko zaščito ter svežino, ki bo vaš vozilo ponovno popeljala nazaj v prvotno stanje. To je APEX  

      Lastnosti:  

      - Darkening efekt: 9/10  

      - Hidrofobnost: 9/10  

      - Obstojnost: do 12 mesecev  

      - PH toleranca: 2-11 

      - Težavnost nanosa: 4/10 

      - Poraba: odvisno od poroznosti plastičnih delov oz. cca. 10-15ml za vozilo velikosti srednjega razreda 

      CarShineFactory
      3 Izdelkov

      Podatkovni list

      Obstojnost
      12 mesecev

      Posebne reference

      Navodila za uporabo: Plastične in gumijaste površine prede nanosom očistimo z namenskimi čistili in ščetkami za plastične in gumijaste dele , da na njih ni več sledi umazanije. Če je površina močno kontaminirana, postopek čiščenja ponovimo. Pred nanosom površino dobro očistite z namenskim čistilom kot je Carshinefactory Revelation. Na priloženi aplikator iz mikrofibre nakapljate nekaj kapljic Apex Trim Coat-a in premažite plastične dele. S pomočjo aplikatorja iz mikrofibre po načinu manj je več nanesemo tanko in enakomerno plast in pustite, da se premaz posuši. V primeru prekomernega nanosa le tega pobrišite s pomočjo mikrofibre. Za optimalen učinek priporočamo, da nanesete še drugi sloj, ki pa je lahko 2 uri po nanosu prvega. Po nanosu in brisanju površino temeljito pregledate, da je nanos enakomeren, saj ga, ko se le-ta posuši, ni več mogoče ročno odstraniti.

      Pozor: Premaza ne izpostaviti stiku z vodo najmanj 24 ur po nanosu, da s tem dosežete maksimalno sprijetost s površino. Prvih 7dni površine ne čistite ali uporabljate namenskih čistil za platišča. Pri nanosu priporočamo uporabo respiratorja in rokavic, nanos naj se izvaja v dobro prezračenih prostorih. Splošni napotki: Nikoli ne uporabljajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Ne pustite, da se sredstvo posuši na površini. 

      Za ta izdelek še ni mnenj.

      Napišite svoje mnenje
      CarShineFactory APEX CNT Trim Coat

      Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

      CarShineFactory APEX CNT Trim Coat | Spoliraj.si

      CarShineFactory APEX CNT Trim Coat

      34,90 €
      Z DDV