Nov produkt


Obvesti me, ko bo dobavljivo

CarShineFactory Iron Off 500 ml

12,90 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

CarShineFactory Iron Off predstavlja novo generacijo čistil za odstranjevanje zračne rje in zavornega prahu!

Posebne sestavine omogočajo, da se gel sprime s površino in razgradi zračno rjo, zavorni prah in ostanke ostale umazanije. Varen za uporabo na vseh barvanih površinah avtomobilov.


Carshinefactory Iron Off učinkovito odstrani zračno rjo. Ta PH nevtralna formula ob stiku z rjo in drugo umazanijo reagira in jo odstrani z vseh zunanjih površin – barve, platišč, stekla in celo plastičnih delov.


Le popršite, pustite, da reagira/se pobarva vijolično in izperite. Njegova gel formula je varna tako na platiščih kot na vseh barvnih površinah.


Površine pred nanosom očistite s šamponom, sperite z vodo in ohladite. Plastenko pretresite in sredstvo radodarno popršite po mokri površini. Sredstvo pustite na površini, dokler ne bo reagiralo v vijolično barvo, kjer je prisotna zračna rja (4-6 min). Platišča po potrebi zdrgnite s CarShineFactory čopičem ali krtačo za čiščenje platišč. Med čisčenjem pripomočke izpirajte, da s trdimi delci ne poškodujete površine. Površine temeljito sperite z vodo in jih osušite. Za optimalni rezultat površine zaščitite še s CarShineFactory zaščitnim premazom.

Splošni napotki: Ne pustite, da se sredstvo na površini posuši! Ne nanašajte na direktni sončni svetlobi!
Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na zahtevo pri dobavitelju. 

  ZDRAVJU ŠKODLJIVO

Zdravju škodljivo v stiku s kožo in pri zaužitju. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik s kožo in z očmi. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Nositi zaščitno obleko, zaščitne rokavice in zaščito za oči / obraz. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

CarShineFactory Iron Off 500 ml

CarShineFactory Iron Off 500 ml

Odstranjevalec zračne rje z zunanjih barvnih površin vozil in platišč.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

26 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Gyeon Q2 Prime set 30 ml
    59.90 € - 15% 50,92 €
    Array ( [id_product] => 228 [link_rewrite] => gyeon-q2-prime-set-30-ml [name] => Gyeon Q2 Prime set 30 ml [id_image] => 228-810 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 41.733607 [price] => 50.915 [new_price] => 43.28 [reduction_price] => 15 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 59.90 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet