Akcija!
Britemax Extreme Elements 473 ml Povečaj

Nov produkt

Britemax Extreme Elements 473 ml

23,90 €

-25%

17,93 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Extreme Elements je izjemno vzdržljiv polimerni premaz za zaščito barvnih površin pred kislim dežjem, ptičjimi iztrebki, slano vodo in vročino.

Zagotovi kristalno jasne barvne površine in jim doda globino.

Lahko se nanaša na direktni sončni svetlobi in zagotavlja neprimerljivo vzdržljivost in odlično UV zaščito za vse barvne površine, platišča, steklene in kovinske dele.

Zaradi visokega tališča, in že kot ime samo pove, je odporno na vroča podnebja. Večkratna ponovitev postopka ustvari še bolj globok sijaj in poveča vzdržljivost premaza zaščite.


Poudarki:

 • izreden končni finiš,
 • dolga obstojnost,
 • priporočljivo na avtomobilih, 4x4, motociklih in navtiki,
 • dodani UV blokerji,
 • odporen na kisli dež in slano vodo,
 • aplikacija je mogoča direktno na soncu.
Pred uporabo dobro pretresite. Poskrbite, da je površina očiščena in suha ter brez trdih delcev. S penastim aplikatorjem nanesite zmerno količino sredstva na površino, brez pritiskanja, s krožnimi prekrivajočimi gibi, del za delom (cca. 40x40 cm). Ostanke odstrante s čisto in mehko krpo iz mikrovlaken. Ne puščajte na površini dlje časa, saj je sredstvo težko odstraniti, če se posuši na površini. Če je sredstvo namazno preveč na debelo ali ga pustite na površini čez noč, popršite z Britemax Spray & Shine osveževalcem barve, da odstranite ostanke sredstva.
Samo za profesionalno uporabo! Varnostni list na voljo profesionalnim uporabnikom na zahtevo!


Draži oči, dihala in kožo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik s kožo. Uporabiti le v dobro prezračevanih prostorih. Vsebuje: nafta, težka, obdelana z vodikom.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Britemax Extreme Elements 473 ml

Britemax Extreme Elements 473 ml

Vzdržljiv polimerni premaz za zaščito barvnih površin pred kislim dežjem, ptičjimi iztrebkov, slane vode in vročino.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

1 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

 • Britemax Extreme Elements 473 ml
  23.90 € - 25% 17,93 €
  Array ( [id_product] => 169 [link_rewrite] => britemax-extreme-elements-473-ml [name] => Britemax Extreme Elements 473 ml [id_image] => 169-163 [on_sale] => 1 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 14.692623 [price] => 17.925 [new_price] => 13.44 [reduction_price] => 25 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 23.90 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet