Carshinefactory Luxury krpa za sušenje 520GSM 75x90cm

Carshinefactory Luxury krpa za sušenje 520GSM 55x50cm

Luxury krpa za sušenje po pranju!

11,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Vse Carshinefactory krpe iz mikrovlaken zagotavljajo maksimalno zmogljivost in najvišjo vzdržljivost.

Eden od najbolj varnih načinov, da posušimo/prebrišemo avtomobil po pranju je sigurno, da uporabimo Carshinefactory Luxury krpa za sušenjeVelikosti 75cmx90xm ima super mehko dvojno mikrofibro, ki preprečuje, da bi ob sušenju puščala sledi na barvnih površinah. Ker imam možnost absorbacije ogromne količine vode je še posebaj primerna za uporabo v predelih kjer imamo "trdo vodo".Odlični materiali zagotavljajo dolgo življensko dobo tudi po več pranjih!

Po uporabi sperite pod tekočo vodo in osušite. Za trdovratno umazanijo in madeže operite z namenskim pralnim sredstvom za vzdrževanje krp iz mikrovlaken.

Krpo po uporabi vedno temeljito sperite z vodo in jo očistite. Za vzdrževanje priporočamo Microfiber Wash namensko čistilo za krpe iz mikrovlaken. Nikoli za čiščenje ne uporabljajte mehčalca za pranje, saj poslabša dinamične lastnosti krpe in zmanjša njeno vpojno sposobnost. Pri strojnem pranju nastavite temperaturo na največ 30°C in centrifugo na srednjo nastavitev. Perite posebej, da se izognete mečkanju. Za sušenje v sušilnem stroju uporabite nizko nastavitev in sušite ločeno od ostalega perila. Pozor : Pri strojnem pranju uporabljate izključno tekoče detergente.

Določene reference