Nov produkt

Carshinefactory Luxury krpa za sušenje 520GSM 55x50cm

11,90 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Vse Carshinefactory krpe iz mikrovlaken zagotavljajo maksimalno zmogljivost in najvišjo vzdržljivost.

Eden od najbolj varnih načinov, da posušimo/prebrišemo avtomobil po pranju je sigurno, da uporabimo Carshinefactory Luxury krpa za sušenjeVelikosti 75cmx90xm ima super mehko dvojno mikrofibro, ki preprečuje, da bi ob sušenju puščala sledi na barvnih površinah. Ker imam možnost absorbacije ogromne količine vode je še posebaj primerna za uporabo v predelih kjer imamo "trdo vodo".Odlični materiali zagotavljajo dolgo življensko dobo tudi po več pranjih!

Po uporabi sperite pod tekočo vodo in osušite. Za trdovratno umazanijo in madeže operite z namenskim pralnim sredstvom za vzdrževanje krp iz mikrovlaken.

Krpo po uporabi vedno temeljito sperite z vodo in jo očistite. Za vzdrževanje priporočamo Microfiber Wash namensko čistilo za krpe iz mikrovlaken. Nikoli za čiščenje ne uporabljajte mehčalca za pranje, saj poslabša dinamične lastnosti krpe in zmanjša njeno vpojno sposobnost. Pri strojnem pranju nastavite temperaturo na največ 30°C in centrifugo na srednjo nastavitev. Perite posebej, da se izognete mečkanju. Za sušenje v sušilnem stroju uporabite nizko nastavitev in sušite ločeno od ostalega perila. Pozor : Pri strojnem pranju uporabljate izključno tekoče detergente.

Gostota: 520GSM
Barva: Siva
Velikost: 75x90cm

Made in Korea

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Carshinefactory Luxury krpa za sušenje 520GSM 55x50cm

Carshinefactory Luxury krpa za sušenje 520GSM 55x50cm

Luxury krpa za sušenje po pranju!

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Carshinefactory mobile wash bucket pack
    54.90 € - % 39,90 €
    Array ( [id_product] => 1337 [link_rewrite] => carshinefactory-wash-bucket-set [name] => Carshinefactory mobile wash bucket pack [id_image] => 1337-2205 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 32.704918 [price] => 39.9 [new_price] => [fullprice] => 54.90 ) 1

© 2019 Spoliraj.si. Kopiranje vsebine prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet.