Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Chemicalworkz DA9 | Spoliraj.siChemicalworkz DA9
  • Novo
Mnenje(0)
119,00 €
Chemicalworkz Wheel Stand-Large/XXL | Spoliraj.siChemicalworkz Wheel Stand-Large/XXL
  • Novo
Mnenje(0)
134,90 €
Chemicalworkz Hand Wax Applicator | Spoliraj.siChemicalworkz Hand Wax Applicator
  • Novo
Mnenje(0)
4,90 €
Chemicalworkz Magic Clay Bar 2×50g Medium | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
10,90 €
Chemicalworkz Magic Clay Bar 2×50g Fine | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
10,90 €
      CarShineFactory Purge Alkaline Snow Foam-Peneča sredstva-Spoliraj.si
      CarShineFactory Purge Alkaline Snow Foam

      CarShineFactory Purge Alkaline Snow Foam

      Mnenje(0)
      11,90 €
      Z DDV
      Ni na zalogi

      Predstavljamo vam izdelek, ki vas bo navdušil z močjo svojega delovanja

      Pakiranje :
      Količina:
      Napišite svoje mnenje

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
      • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
      • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

      Predstavljamo vam izdelek, ki vas bo navdušil z močjo svojega delovanja - CarshinefactoryPurge Snow Foam! Ta rahlo alkalna pena za predpranje se učinkovito spopada s trdovratno umazanijo, hkrati pa nudi vrhunsko varnost za vse površine vašega vozila.

      Glavna značilnost izdelka je v njegovi sposobnosti ustvarjanja gosto pene, ki se na površini vozila zadrži dlje časa. To mu omogoča, da na vozilu vztraja in deluje podaljšano obdobje, kar omogoča razgradnjo umazanije, prometnega filma in trdovratnih madežev.

      Carshinefactory Purge Snow Foam je pravi strokovnjak za boj proti trdovratnim nečistočam, saj omogoča globinsko čiščenje brez neželenih posledic.Ena od ključnih prednosti tega izdelka je, da ne bo negativno vplival na predhodno nanešeni zaščitni premaz (LSP) vašega vozila, če ga boste uporabili v skladu z navodili za redčenje. To pomeni, da boste uživali v brezhibni zaščiti vašega vozila, tudi po tem, ko ga boste očistili s to izjemno peno za predpranje.

      Carshinefactory Purge Snow Foam je izjemno enostaven za uporabo, njegova formula pa omogoča, da se hitro in enakomerno razporedi po površini vozila. Zahvaljujoč temu je vaše čiščenje hitrejše in bolj učinkovito, hkrati pa prihranite čas in trud. Ne glede na to, ali ste strasten voznik ali le želite ohraniti svoje vozilo v najboljšem možnem stanju, vam Carshinefactory Purge Snow Foam zagotavlja izjemne rezultate in vam olajša nego vašega vozila. Ne oklevajte in poskusite to izjemno peno za predpranje še danes ter odkrijte, kako lahko postane vaše vozilo ponovno sijoče in privlačno. Vaše vozilo si zasluži lenajboljše, zato mu privoščite Carshinefactory Purge Snow Foam!

      PH: 9-10

      Moč čiščenja: 8/10

      Moč penjenja: 9/10

      CarShineFactory

      Posebne reference

      Navodila za uporabo: V plastenko razpršilnika za peno (Foam Lance) naredite mešanico v razmerju 150 ml Purge Snow Foam in 850 ml vode. Na suho ali predhodno sprano in mokro površino s pomočjo Foam Lanca nanesite peno na površino od strehe proti platiščem. Peno lahko pustite na površini tudi do 10min, da razgradi umazanijo. Peno in ostanke umazanije dobro sperite z vodo, da na vozilu ne bo več sledi pene. Vozilo je sedaj pripravljeno na pranje!

      Splošni napotki: Nikoli ne uporabljajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Ne pustite, da se sredstvo posuši na površini.

      Za ta izdelek še ni mnenj.

      Napišite svoje mnenje
      CarShineFactory Purge Alkaline Snow Foam

      Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

      CarShineFactory Purge Alkaline Snow Foam | Spoliraj.si

      CarShineFactory Purge Alkaline Snow Foam

      11,90 €
      Z DDV