Nov produkt

Britemax Easy Cut 473 ml

23,90 €

-25%

17,93 €z ddv

Znižana cena!

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Easy cut je polirno sredstvo za odstranjevanje večje oksidacije na kovinskih delih.


Enostavno odstrani manjšo do večjo oksidacijo s kovinskih delov, kot so aluminij, medenina, magnezij, zlato, srebro in mešanih kovin. Enostavno odstrani površinsko rjo s kromiranih delov.

Vsebuje kombinacijo topil in kemikalij, ki razgradijo oksidacijo in izjmeno fine abrazivne delce, ki površino spolirajo. V kratkem času odstrani večino nepravilnosti na kovinskih delih in zagotovi izjemen rezultat. Lahko se uporablja na segretih površinah.


Idealno za uporabo na:

 • aluminiju,  
 • nerjavečem jeklu,
 • kromiranih delih,
 • bakru,
 • medenini,
 • magneziju,
 • zlatu in srebru,
 • mešanih kovinah.

Pred in med uporabo dobro pretresite.Sredstvo se enostavno nanaša z aplikatorjem. Obdelujte aluminj, medenino in baker dokler ne potemnijo. Kromirane dele in dele iz nerjavečega jekla obdelujte dokler madeži ne izginejo. Pustite, da se popolnoma posuši na površini in nato ostanke odstranite s čisto krpo iz mikrovlaken. Za optimalen sijaj lahko postopek večkrat ponovite. Na zelo oksidiranih površinah postopek ponovite. Za dramatičen videz priporočamo še nanos Britemax Final Shine premaza. Ne uporabljajte na prevlečenih in eloksiranih kovinah.
Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.
  ZDRAVJU ŠKODLJIVO

Zdravju škodljivo pri zaužitju. Draži oči, dihala in kožo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik s kožo. Uporabiti le v dobro prezračevanih prostorih. Po zaužitju ne izzivati bruhanja: takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo in nalepko.Vsebuje: Nafta, težka, obdelana z vodikom.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Britemax Easy Cut 473 ml

Britemax Easy Cut 473 ml

Polirno sredstvo za odstranjevanje večje oksidacije na kovinskih delih.

8 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

 • Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml
  17.50 € - 20% 14,00 €
  Array ( [id_product] => 612 [link_rewrite] => gyeon-q2m-vinyl-cleaner-500-ml [name] => Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml [id_image] => 612-1035 [on_sale] => 1 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 11.47541 [price] => 14 [new_price] => 11.2 [reduction_price] => 20 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 17.50 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet