Nov produkt

Carshinefactory PRO wash pack

175,24 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Carshinefactory PRO wash pack je idealni set za pranje vozila. 2x vedro in 2x mrežica grit guard, PH neutralni šampon v kombinaciji z Black mountain gobo za pranje in za konec 2x krpa za sušenje z maksimalno vpojnostjo, so garancija za varno pranje in čist, sijoč končni videz vozila! Za lažje premikanje veder smo dodali še Carshinefactory namenska vozička za vedro, ki bosta olajšala premikanje pri pranju vozila.

Set vsebuje vse artikle, ki jih potrebujemo za pranje vozila:

- Carshinefactory vedro za pranje 2x
- Carshinefactory mrežico za vedro "grit guard" 2x
- Carshinefactory krpo za sušenje 2x
- Carshinefactory voziček za vedro 2x
- Carshinefactory pokrov za vedro 2x
- Carshinefactory Black mountain gobo za pranje
- Carshinefactory Bubble bath PH neutralni šampon*

Carshinefactory vedro za pranje je robustno in ima veliko kapaciteto tako, da lahko v njem zmešamo željeno koncentracijo šampona. Za lažje premikanje veder smo dodali še Carshinefactory namenska vozička za vedro, ki bosta olajšala premikanje pri pranju vozila. Carshinefactory Grit guard poskrbi, da med pranjem trdi delci padejo na dno vedra in se tako ne mešajo v šamponu, kar prepreči, da bi jih ponovno nanesli na vozilo ob pranju. Carshinefactory Bubble bathe šampon je PH nevtralni šampon, ki je blag do barve in ne bo odstranil zaščitnega voska ali premaza. Carshinefactory goba pa bo zaradi svoje konstrukcije poskrbela za dostop do najtežje dostopnega dela. Ker pa po pranju želimo avtomobil tudi posušiti, je tukaj Carshinefactory krpa za sušenje s katero varno posušimo avtomobil, ne da bi ob tem poskodovali barvo.* barva šampona se rahlo razlikuje odvisno od serije
Sperite vozilo s pomočjo visokotlačnega čistilca ali vrtno cevjo. V vedro namestimo Carshinefactory mrežico "grit guard" in dodamo 2-3 zamaške Carshinefactory Bubble bath šampona v 8 litrov vode in s pomočjo vode naredimo peno. Vedno začnemo z pranjem na vrhu vozila in se pomikamo navzdol zako, da šampon z odtekanjem s sabo odnaša mazanijo in trde delce. Po pranju vozilo zopet speremo z vodo in posušimo s pomočjo krpe za sušenje.

Splošni napotki: Ne pustite, da se sredstvo na površini posuši! Ne nanašajte na direktni sončni svetlobi! Krpo po sušenju posušimo na zraku. Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na zahtevo pri dobavitelju.
  POZOR 

Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti kožo. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Carshinefactory PRO wash pack

Carshinefactory PRO wash pack

Carshinefactory PRO wash pack je idealni set za pranje vozila. 2x vedro in 2x mrežica grit guard, PH neutralni šampon v kombinaciji z Black mountain gobo za pranje in za konec 2x krpa za sušenje z maksimalno vpojnostjo, so garancija za varno pranje in čist, sijoč končni videz vozila!

29 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Britemax Extreme Elements 473 ml
    23.90 € - 25% 17,93 €
    Array ( [id_product] => 169 [link_rewrite] => britemax-extreme-elements-473-ml [name] => Britemax Extreme Elements 473 ml [id_image] => 169-163 [on_sale] => 1 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 14.692623 [price] => 17.925 [new_price] => 13.44 [reduction_price] => 25 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 23.90 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet