• Na razprodaji!
  • −25%
Carshinefactory Wash pack

Carshinefactory Wash pack

Carshinefactory Wash pack je idealni set za pranje vozila. Vedro z mrežico, PH neutralni šampon v kombinaciji z Black mountain gobo za pranje in za konec krpa za sušenje z maksimalno vpojnostjo so garancija za varno pranje in čist, sijoč končni videz vozila!

48,60 € - 25%
64,80 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Carshinefactory Wash pack je idealni set za pranje vozila. Vedro z mrežico, PH neutralni šampon v kombinaciji z Black mountain gobo za pranje in za konec krpa za sušenje z maksimalno vpojnostjo, so garancija za varno pranje in čist, sijoč končni videz vozila!

Set vsebuje vse artikle, ki jih potrebujemo za pranje vozila:

- Carshinefactory vedro za pranje
- Carshinefactory mrežico za vedro "grit guard"
- Carshinefactory Black mountain gobo za pranje
- Carshinefactory Bubble bath PH neutralni šampon*
- Carshinefactory krpo za sušenje

Carshinefactory vedro za pranje je robustno in ima veliko kapaciteto tako, da lahko v njem zmešamo željeno koncentracijo šampona. Carshinefactory Grit guard poskrbi, da med pranjem trdi delci padejo na dno vedra in se tako ne mešajo v šamponu, kar prepreči, da bi jih ponovno nanesli na vozilo ob pranju. Carshinefactory Bubble bathe šampon je PH nevtralni šampon, ki je blag do barve in ne bo odstranil zaščitnega voska ali premaza. Carshinefactory goba pa bo zaradi svoje konstrukcije poskrbela za dostop do najtežje dostopnega dela. Ker pa po pranju želimo avtomobil tudi posušiti, je tukaj Carshinefactory krpa za sušenje s katero varno posušimo avtomobil, ne da bi ob tem poskodovali barvo.* barva šampona se rahlo razlikuje odvisno od serije

Določene reference