• −25%
Carshinefactory First wash pack

Carshinefactory First wash pack

Simple komplet za pranje vozila in vsemi pripomočki!

29,70 € - 25%
39,60 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Simple komplet za pranje vozila in vsemi pripomočki!

Preprosti set za pranje z izrednim razmerjem med ceno in kvaliteto. Odlična Carshinefactory goba iz mešanice mikrofibre in pene bo v kombinaciji s Carshinefactory Bubble bathe šamponom poskrbela z optimalno pranje z obilo pene. Kot pika na I pa smo v komplet dodali Carshinefactory krpo za sušenje s katero bomo po pranju prebrisali avtomobil.

Set vsebuje:

Carshinefactory Bubble 

Carshinefactory Uniq wash pad

Carshinefactory krpa za sušenje

Sperite vozilo s tekočo vodo. 30 ml sredstva zmešajte z 6-8 l mlačne vode v CarShineFactory vedru. Za optimalni rezultat predhodno operite vozilo s peno za predpranje CarShineFactory Snow Foam. S pomočjo Carshinefactory Uniq wash pad-a operemo površino. Nato vozilo sperite z vodo, da odstranite sledi sredstva in posušite s CarShineFactory krpo za sušenje po pranju. 

Splošni napotki: Ne pustite, da se sredstvo na površini posuši! Ne nanašajte na direktni sončni svetlobi! Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na zahtevo pri dobavitelju.

  POZOR 

Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti kožo. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Določene reference