Nov produkt

Gyeon Q2M WetCoat Essence 250 ml

35,50 €

-15%

30,18 €z ddv

Znižana cena!

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Q2M WetCoat Essence je koncentrirana različica edinstvene hitro delujoče zaščite v spreju Gyeon Q2M WetCoat. Formula je bila posebej zasnovana za zagotavljanje najboljšega hidrofobnega učinka v samo enem preprostem koraku. Izdelek zagotavlja izjemno odtekanje vode v zelo kratkem času, ne glede na to, ali je vaš avto zaščiten s premazom ali ne.


VZDRŽLJIVOST: do 3 mesece

Ph VREDNOST: 2-11

KONTAKTNI KOT: > 90

PORABA: 6-20 ml /avto

Q2M WetCoat Essence je koncentrirana različica revolucionarnega sintetičnega premaza v spreju, ki nudi takojšnjo in trajno zaščito. Preprosto popršite in sperete. Prednost izdelka se skriva v močnem hidrofobnem in samočistilnem učinku, ki začne delovati takoj po nanosu, hkrati pa doda intenziven sijaj vsem zunanjim površinam vašega avtomobila.
Izdelek redčite z vodo v razmerju od 1:5 do 1:15. Pred uporabo dobro pretresite. Uporabljajte le po pranju z visokokvalitetnim ph nevtralnim šamponom. Izdelek nanesite izključno na mokro površino. Po uporabi takoj izperite z visokotlačnim čistilcem. Ne pustite, da se izdelek na površini posuši. Izdelka nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi. V kolikor je temperatura nad 20 stopinjami priporočamo, da delamo sekcijsko in takoj speremo po aplikacij, da preprečimo, da se premaz posuši na površini.


Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na voljo profesionalnim uporabnikom na zahtevo!
  Pozor

Opozorila: Hraniti izven dosega otrok. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gyeon Q2M WetCoat Essence 250 ml

Gyeon Q2M WetCoat Essence 250 ml

Koncentriran zaščitni premaz za zunanje površine vašega vozila.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

23 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml
    17.50 € - 20% 14,00 €
    Array ( [id_product] => 612 [link_rewrite] => gyeon-q2m-vinyl-cleaner-500-ml [name] => Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml [id_image] => 612-1035 [on_sale] => 1 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 11.47541 [price] => 14 [new_price] => 11.2 [reduction_price] => 20 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 17.50 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet