Nov produkt

Gyeon O2 CanCoat 200 ml NOVA VERZIJA

37,90 €

-20%

30,32 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Gyeon Q2 Cancoat je napreden visokotehnološki kvarc premaz v spreju. Premaz je izredno enostaven za uporabo, pa vendar prinaša neverjetne rezultate. Barvne površine osveži, jim poudari sijaj, temnim barvam doda izjemno globino, svetlim pa gladek in globok finiš. Ko se posuši, za sabo pusti zelo gladek zaščitni sloj.


KVALITETA PO DOSTOPNI CENI

Cancoat prinaša najboljše možne rezultate v rangu premazov v spreju po dostopni ceni.


ENOSTAVEN NANOS

Kot ostali Gyeonovi kvarc premazi, tudi ta doda barvni površini samočistilne lastnosti in izjemen sijaj.

 • Obstojnost: do 6 mesecev
 • PH toleranca: pH 3-11
 • Kontaktni kot: >100'
 • SiO2[%]: >10%
 • Poraba: do 150ml/aplikacija (odvisno od velikosti avtomobila)

Pred nanosom poskrbite, da so površine očiščene in popolnoma suhe. Priporočljivo je, da avtomobil najprej operete z Gyeon Bathe šamponom, uporabite plastelin, da odstranite grobe delce in razmastite z Gyeon Prep. Priporočamo uporabo zaščitnih rokavic.

Za optimalne rezultate popršite na ustrezno krpo iz mikrovlaken ali aplikator. Obdelujte del za delom. Takoj po nanosu obrišite ostanke sredstva z drugo čisto krpo iz mikrovlaken. Premaz naj se suši še nadaljnih 24 ur v ogrevanem prostoru. Za maksimalne rezultate dodajte še en sloj vsaj 1 uro od prvega nanosa. Za preprečevanje sledi vode je priporočljiv še nanos Gyeon Q2M Cure Spray sealanta.  Avtomobila ne perite nadaljnih 7 dni.

Uporabljajte v dobro zračenih prostorih. Hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne nanašajte na direktni sončni svetlobi. Shranjujte izven dosega otrok.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gyeon O2 CanCoat 200 ml NOVA VERZIJA

Gyeon O2 CanCoat 200 ml NOVA VERZIJA

Napreden visokotehnološki kvarc premaz v spreju.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

23 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

 • Spoliraj.si darilni bon
  10.00 € - % 10,00 €
  Array ( [id_product] => 1192 [link_rewrite] => spolirajsi-darilni-bon [name] => Spoliraj.si darilni bon [id_image] => 1192-1886 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 8.196721 [price] => 10 [new_price] => [fullprice] => 10.00 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet