Nov produkt

Gyeon Q2 Prime set 30 ml

59,90 €

-15%

50,92 €z ddv

Znižana cena!

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Prime je napredni kvarc zaščitni premaz za zunanje barvne površine, ki zagotavlja neprimerljivo obstojnost, pa tudi neverjetne vodoodbojne lastnosti.


V primerjavi z ostalimi primerljivimi premazi, vsebuje več kot 50% SiO2, kar daje zasčitnemu sloju neverjetno transparentnost. Prav tako je neverjetno odporen na večino kemikalij, ki imajo ph med 2 in 11.


Premaz je izredno priljubljen prav zaradi enostavnosti uporabe. Nanaša se podobno kot klasični voski. Ergonomski aplikator omogoča hiter in učinkovit nanos, tudi na težko dostopne dele.


SAMOČISTILNA MOČ

Kot večina Gyeon izdelkov je najrazpoznavnejša lastnost Q2 Prime njegova samočistilna moč. Seveda premaz po nekaj časa, prevoženih kilometrih in vremenskih nevšečnostih, ne ostane nedotaknjen, pa vendar lahko ta značilnost bistveno podaljša čas med pranji.


CANDY GLOSS

Q2 Prime na površini ustvari izjemen sijaj (»candy gloss«), ki je še posebej opazen na svetlih kovinskih barvah. Občutno okrepi sijaj vseh kovinskih delcev v barvi in jih poživi.


PODALJŠANA OBSTOJNOST

Premaz je obstojen tudi do 12 mesecev/20.000 km. Q2 Prime je na novo opredelil standarde zaščinih premazov, saj doda približno 2h trdote (po Mohsovi lestvici trdote pa 3-4h). Priljubljenost med uporabniki mu je zrastla tudi zaradi njegove uporabe, saj ga lahko nanašamo med 5 in 30 stopinjami C.


SKRAJŠAN ČAS STRJEVANJA/SPRIJEMANJA/SUŠENJA

Čas sprijemanja s površino je zmanjšan na minimum. Vozilo lahko vozimo že po 12 urah po nanosu Q2 Prima, če uporabimo za sušenje IR luči. Brez teh luči je vozilo pripravljeno za vožnjo po 24 urah.


Na kratko:

 • Obstojnost: do 20.000 km/12 mesecev
 • Debelina: 0,2 - 0,5qm
 • Ph toleranca: pH 2-11
 • Kontaktni kot
 • Trdnost: +2H

 
Set vsebuje:

 •  Q2 Prime 50ml
 • Q2M Cure 100 ml
 • Aplikator 1 kos
 • Krpica za nanašanje 1 kos
Preden nanesete Q2 Prime na barvne površine, poskrbite da je površina čista, osušena in da na njej ni ostankov maščobe. Priporočeno je predhodno pranje z Q2M Bathe šamponom in obdelava s plastelinom. Za odstranjevanje nečistoč uporabite Q2M Prep. Plastenko Q2 Prime pretresite pred uporabo. Aplikator prekrijte s krpico, nanjo kanite nekaj kaplic Q2 Prima in v krožnih prekrivajočih gibih nanesite sloj na površino. Ponovite, če je potrebno. Avtomobilske površine razdelite na panele. Po 10 sekundah do največ 2 minutah obrišite ostanke sredstva s čisto in mehko krpo iz mikrovlaken. Čas sprijemanja s površino (10 sek-2min) je odvisen od klime. Obdelujte panel za panelom. NE PUSTITE NA POVRŠINI, DA SE POPOLNOMA POSUŠI! Pustite površine počivati 3 ure, nato pa z mehko in čisto krpo iz mikrovlaken nanesite Q2M Cure. Q2M Cure popršite po krpi in NE DIREKTNO na barvno površino. Zagotovite enakomernost nanosa Q2M Cura, da ne bodo vidne sledi. Obdelujte panel za panelom. Zaščita je popolnoma suha 24 ur po nanosu. Le takrat lahko vozilo ponovno uporabimo. Vozilo lahko vozimo že po 12 urah po nanosu Q2 Prima, če uporabimo za sušenje IR luči. Vsak panel sušimo pod IR lučmi 10 minut. Vozila ne perite nadaljnih 7 dni.

Priporočljiva je zaščita za kožo. Uporabljajte v dobro zračenih prostorih. Ne uporabljajte na direktni sončni svetlobi. Hranite v temnih, suhih in hladnih prostorih. Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.
Shranjujte izven dosega otrok. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

Gyeon Q² Prime 4 glass coating

Gyeon Q² Prime - crazy beading

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gyeon Q2 Prime set 30 ml

Gyeon Q2 Prime set 30 ml

 • Kvarc zaščitni premaz za zunanje barvne površine, ki zagotavlja neprimerljivo obstojnost, pa tudi neverjetne vodoodbojne lastnosti.

25 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

 • Gyeon Q2 Prime set 30 ml
  59.90 € - 15% 50,92 €
  Array ( [id_product] => 228 [link_rewrite] => gyeon-q2-prime-set-30-ml [name] => Gyeon Q2 Prime set 30 ml [id_image] => 228-810 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 41.733607 [price] => 50.915 [new_price] => 43.28 [reduction_price] => 15 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 59.90 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet