Nov produkt

Gyeon Q2 Booster 30 ml

74,90 €

-20%

59,92 €z ddv

Znižana cena!

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Booster je prvi namenski premaz za povečanje obstojnosti in hidrofobnosti kvarc keramičnih premazov kot so Gyeon Prime, Gyeon Mohs ali drugega keramičnega premaza. 


Ko na predhodno nanešenemu premazu opazimo sledi slabega odtekanja vode in želimo obnoviti premaz, uporabimo Gyeon Booster! Kompatibilen je z večino premazov na tržišču (pred nanosom preverite, ali je predhodno nanešeni premaz res coating/keramični premaz).


Obstojnost ojačevalca: odvisno od osnovnega kvarc premaza (Prime, Mohs), do 12 mesecev
Več slojev: da
PH toleranca: 2-11ph
Kontakni kot: 110+, odvisno od osnovnega kvarc premaza
Poraba: 30 ml/avtomobil


SUPER HIDROFOBNI UČINEK PRI VSAKEM GYEON KVARC PREMAZU


Če vam je všeč učinek odtekanja vode, je Booster najimenitnejši proizvod na tržišču! V kombinaciji z Gyeon kvarc premazi na površini ustvari ekstremno hidrofobnost in doseže kontakni kot do 120 stopinj.


SAMOČISTILNI UČINEK


Poleg hidrofobnosti Booster poveča tudi samočistilne in antistatične značilnosti Gyeon kvarc premazov. Na površini ustvari »anti-grafiti« zaščito, kar omogoča lažje in hitrejše odstranjevanje katerega koli madeža.


ENOSTAVNA UPORABA


Površino predhodno očistite in razmastite za maksimalen rezultat. Nanesite majhno količino sredstva na priloženo krpico, v katero ste zavili priložen aplikator in v križ-kraž gibih nanesite sredstvo na površino. Nato z drugo krpico obrišite ostanke.


NAJDALJŠA OBSTOJNOST


Proizvajalec Gyeon se lahko pohvali z dejstvom, da so njihovi premazi eni naj obstojnejših na tržišču. Skupaj z Boosterjem se hidrofobni učinek Gyeon kvarc podaljša tudi za 12 mesecev (odvisno od vzdrževanja in vremenskih razmer).


Za primerjavo se obdrži hidrofobni učinek pri:


klasičnem kvarc premazu do 20 mesecev
Gyeon Prime + Booster do 24 mesecev
Gyeon Mohs + Booster do 30 mesecev
Booster nanašajte kmalu potem, ko je kvarc premaz suh. Poskrbite, da je osnovni premaz Gyeon kvarc keramični premaz. Lahko ga nanesete tudi po tem, ko je avtomobil že bil vozen, vendar ne po več kot 2000 km. Nanesite le na čisto in suho površino. Med nanosom osnovnega kvarc premaza in Boosterja mora biti vsaj 1 ura razmaka. Na avtomobilih, ki so bili predhodno že voženi. Površine najprej očistite z Gyeon Bathe in obdelajte z Gyeon Prepom. Upoštevajte pravila za nanos osnovnega premaza. Booster popršite na krpico zavito v aplikator in obdelajte barvno površino, panel za panelom, v križ-kraž gibih. Takoj obrišite s priloženo čisto krpico. Sušite vsaj 12 ur predno vozilo ponovno vozite. Čas sušenja lahko skrajšate z IR lučmi.

Previdnostni ukrepi: Shranjujte izven dosega otrok. Priporočena je zaščita za dihala/kožo/oči. Uporabljate v dobro zračenem prostoru. Ne nanašajte na direktni sončni svetlobi in na vroče površine. Hranite v temnem, suhem in hladnem prostoru.

Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.

  POZOR

Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Previdnostni stavki: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Nositi zaščitne rokavice /zaščito za oči. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Q² Booster

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gyeon Q2 Booster 30 ml

Gyeon Q2 Booster 30 ml

Namenski premaz za povečanje obstojnosti in hidrofobnosti kvarc keramičnih premazov.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

23 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • KKD Snow Foam Lance Kit + 500ml KKD BLIZZARD snow foam
    52.50 € - 20% 42,00 €
    Array ( [id_product] => 1199 [link_rewrite] => kkd-snow-foam-lance-kit-500ml-kkd-blizzard-snow-foam [name] => KKD Snow Foam Lance Kit + 500ml KKD BLIZZARD snow foam [id_image] => 1199-1996 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 34.42623 [price] => 42 [new_price] => 33.6 [reduction_price] => 20 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 52.50 ) 1

© 2019 Spoliraj.si. Kopiranje vsebine prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet.