Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Microfiber Magic Effi Coat Applicator | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
2,90 €
CarShineFactory Tire Scruber | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
3,90 €
CarShineFactory Hog Hair Brush 2pcs | Spoliraj.siCarShineFactory Hog Hair Brush 2pcs
 • Novo
Mnenje(0)
5,90 €
Zvizzer Thermo Ultra Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Ultra Soft Pad
 • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Soft Pad
 • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
   CarShineFactory APEX CNT Ceramic Coat-Keramični in nano premazi-Spoliraj.si
   CarShineFactory APEX CNT Ceramic Coat

   CarShineFactory APEX CNT Ceramic Coat

   Mnenje(0)
   45,90 €
   Z DDV
   Zadnji izdelki v trgovini

   Stopite v svet brez primerjave zaščite vašega vozila z revolucionarnim premazom Carshinefactory APEX CNT Graphene Coat. 

   Pakiranje :
   Količina:
   Napišite svoje mnenje

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
   • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
   • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

   Carshinefactory APEX CNT Graphene Coat - Neustavljiva Zaščita z Močjo Grafenskih Nanocevk 

   Stopite v svet brez primerjave zaščite vašega vozila z revolucionarnim premazom Carshinefactory APEX CNT Graphene Coat. Izjemna moč grafena in grafitnih nanocevk (CNT) se združita v neprekosljivo trpežno zaščito, ki bo vašemu vozilu podarila večno mladost in brezhiben sijaj. 

   Grafitne nanocevke (CNT) - Strukture iz ogljikovih atomov, slavljene zaradi neustavljive trdnosti, električne prevodnosti in toplotne prevodnosti. Združene s grafenom tvorijo nepremagljivo pregrado, ki zavrača vplive vsakdanjega okolja. 

   Grafen - Ena plast ogljikovih atomov, razporejenih v brezhiben dvodimenzionalen vzorec. Njegova izjemna trdnost, neprekosljiva električna prevodnost in osupljiva toplotna konduktivnost pomenijo absolutno premoč nad vsako oviro. Kombinacija z CNT ustvarja premaz APEX, ki se ponaša s trpežnostjo, prosojnostjo in obstojnostjo, ki so brez primere. 

   APEX CNT Graphene Coat zagotavlja: 

   Obstojnost do 5 let ob optimalnih pogojih: Vrhunska zaščita, ki traja leta, vašemu vozilu podarja neomajno lepoto in sijaj. 

   Osupljiv sijaj: Vaše vozilo bo zasijalo v popolnem sijaju, privabljajoč občudujoče poglede na vsakem koraku. 

   Izredno trpežnost: Zagotovite vozilu dolgotrajno zaščito 

   Napredna oprijemljivost: APEX se tesno poveže z površino vašega vozila, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito in izboljša videz. 

   “Self Clean” efekt čiščenje: Lastnosti grafena in CNT odvračajo umazanijo in kontaminante, kar olajša vzdrževanje vozila v brezhibnem stanju. 

   Hidrofobni učinek: Voda bo zdrsela z vaše vozilo, pustila za seboj bleščečo površino, ki se s časom ne izgublja. 

   Trdota 9H: Zaščitite vozilo pred praskami in manjšimi poškodbami z izjemno trdnostjo premaza, ki vztraja skozi vsakodnevne izzive. 

   Zaščitite svoje vozilo z brezkončno zaščito Carshinefactory APEX CNT Graphene Coat. Naredite korak naprej v svetu zaščite vozil in si zagotovite vrhunsko zaščito, ki bo trajala leta, in osupljiv videz, ki bo vedno izstopal. To je APEX - presežek v zaščiti vozil. 

   Lastnosti:  

   - Darkening efekt: 10/10  

   - Hidrofobnost: 9/10  

   - Sijaj: 9/10  

   - Obstojnost: do 5 let ob optimalnem vzdrževanju 

   - PH toleranca: 2-111 

   - Težavnost nanosa: 6/10 

   - Poraba: 10-15ml za vozilo velikosti srednjega razreda 

   - self heal efekt: DA v kolikor se naneseta dva nanosa 

   CarShineFactory
   2 Izdelkov

   Posebne reference

   Navodila za uporabo: Vozilo pred nanosom operite, dekontaminirajte in očistite s plastelinom. Po dekontaminaciji površino spolirajte in razmastite z namenskimi izdelki. Pred nanosom površino še enkrat dobro očistite z namenskim čistilom kot je Carshinefactory Revelation. Na priloženi aplikator iz mikrofibre nakapljate nekaj kapljic Apex Coat-a in premažite npr. polovico vrat ali sekcijo velikosti 60*60cm. S pomočjo aplikatorja iz mikrofibre po načinu manj je več nanesemo tanko in enakomerno plast in pustite premaz na površini 1-3 minute* nakar ga obrišite s pomočjo dveh mikrofiber**.  Za optimalen učinek lahko na bolj izpostavljene dele ali celotno vozilo nanesete še drugi sloj, ki pa je lahko 2 uri po nanosu prvega. Po nanosu in brisanju površino temeljito pregledate, da je nanos enakomeren, saj ga, ko se le-ta posuši, ni več mogoče ročno odstraniti.  

   *čas brisanja je odvisen od temperature in vlage, idealni pogoji za nanos so okoli 20 stopinj in 50-55% vlage. 

   **priporočamo uporabo mikrofiber s kratkimi in dolgimi fibrami. Najprej pobrišemo premaz s mikrofibro s kratkimi fibrami in potem še enkrat s mikrofibro z dolgimi fibrami, da na površini ne ostanejo več sledi premaza. 

   Pozor: Premaza ne izpostaviti stiku z vodo najmanj 24 ur po nanosu, da s tem dosežete maksimalno sprijetost s površino. Prvih 7dni površine ne čistite ali uporabljate namenskih čistil za platišča. Pri nanosu priporočamo uporabo respiratorja in rokavic, nanos naj se izvaja v dobro prezračenih prostorih.  

   Splošni napotki: Nikoli ne uporabljajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Ne pustite, da se sredstvo posuši na površini. 

   Za ta izdelek še ni mnenj.

   Napišite svoje mnenje
   CarShineFactory APEX CNT Ceramic Coat

   Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

   CarShineFactory APEX CNT Ceramic Coat | Spoliraj.si

   CarShineFactory APEX CNT Ceramic Coat

   45,90 €
   Z DDV