Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
PAICAR 04 Super Finish | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
17,90 €
Osborn Unipol Metal-Polish 125ml | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
21,90 €
RRC Professional Plastic Cleaner 5L | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
30,90 €
RRC Professional Upholstery Foaming 5L | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
23,90 €
RRC Professional Neutral Snow Foam 5L | Spoliraj.si
 • Novo
Mnenje(0)
30,90 €
   CarShineFactory APEX CNT Wheel Coat-Keramični in nano premazi-Spoliraj.si
   CarShineFactory APEX CNT Wheel Coat

   CarShineFactory APEX CNT Wheel Coat

   Mnenje(0)
   35,90 €
   Z DDV
   Zadnji izdelki v trgovini

   Carshinefactory APEX CNT Wheel Coat - Neustavljiva Zaščita z Močjo Grafenskih Nanocevk za Platišča 

   Pakiranje :
   Količina:
   Napišite svoje mnenje

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
   • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
   • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

   Carshinefactory APEX CNT Wheel Coat - Neustavljiva Zaščita z Močjo Grafenskih Nanocevk za Platišča 

   Prestopite v svet brez primerjave zaščite za vaša platišča z revolucionarnim premazom Carshinefactory APEX CNT Wheel Coat. Izjemna moč grafena in grafitnih nanocevk (CNT) se združita v neprekosljivo trpežno zaščito, ki bo vašim platiščem podarila večno mladost in brezhiben sijaj. 

   Grafitne nanocevke (CNT) - Strukture iz ogljikovih atomov, slavljene zaradi neustavljive trdnosti, električne prevodnosti in toplotne prevodnosti. Združene s grafenom tvorijo nepremagljivo pregrado, ki zavrača vplive vsakdanjega okolja. 

   Grafen - Ena plast ogljikovih atomov, razporejenih v brezhiben dvodimenzionalen vzorec. Njegova izjemna trdnost, neprekosljiva električna prevodnost in osupljiva toplotna konduktivnost pomenijo absolutno premoč nad vsako oviro. Kombinacija z CNT ustvarja premaz APEX, ki se ponaša s trpežnostjo, prosojnostjo in obstojnostjo, ki so brez primere. 

   APEX CNT Wheel Coat zagotavlja: 

   Obstojnost do 12 mesecev ob optimalnih pogojih: Vrhunska zaščita, ki traja  bo vašim platiščem podarila neomajno lepoto in sijaj. 

   Osupljiv sijaj: Vaša platišča bodo zasijala v popolnem sijaju 

   Izredna trpežnost: Zagotovite platiščem dolgotrajno zaščito pred zunanjimi dejavniki in kontaminacijo 

   Napredna oprijemljivost: APEX se tesno poveže s površino vaših platišč, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito, izboljša njihov videz in zmanjša sprijemanje umazanije. 

   Self Clean efekt čiščenja: Lastnosti grafena in CNT odvračajo umazanijo in kontaminante, kar olajša vzdrževanje platišč v brezhibnem stanju. 

   Hidrofobni učinek: Voda bo zdrsela z vaših platišč 

   Trdota 9H: Zaščitite platišča pred mikropraskami praskami z izjemno trdnostjo premaza, ki vztraja skozi vsakodnevne izzive. 

   Zaščitite svoja platišča z zaščito Carshinefactory APEX CNT Wheel Coat. Naredite korak naprej v svetu zaščite vozil in si zagotovite vrhunsko zaščito, ki bo trajala, ter osupljiv videz, ki bo vedno izstopal. To je APEX! 

   CarShineFactory
   2 Izdelkov

   Podatkovni list

   Obstojnost
   12 mesecev

   Posebne reference

   Navodila za uporabo: 

   Platišča prede nanosom očistimo z namenskimi čistili za platišča in dekontaminiramo, da na njih ni več sledi zavornega prahu in zračne rje. Če je površina močno kontaminirana, uporabite odstranjevalec katrana in plastelin. Pred nanosom površino dobro očistite z namenskim čistilom kot je Carshinefactory Revelation. Na priloženi aplikator iz mikrofibre s kapalko nakapljate nekaj kapljic APEX CNT Wheel-a in premažite celotno površino platišča. Počakajte 2 do 3 minute, odvisno je od temperature in vlage ter nato s pomočjo krpe iz mikrovlaken obrišite površino tako, da ni na njej več sledi premaza. Za optimalen učinek priporočamo, da nanesete še drugi sloj, ki pa je lahko 2 uri po nanosu prvega. Po nanosu in brisanju površino temeljito pregledate, da ni več sledi premaza, saj ga, ko se le-ta posuši, ni več mogoče ročno odstraniti. 

   Pozor: Premaza ne izpostaviti stiku z vodo najmanj 24 ur po nanosu, da s tem dosežete maksimalno sprijetost s površino. Prvih 7dni površine ne čistite ali uporabljate namenskih čistil za platišča. Pri nanosu priporočamo uporabo respiratorja in rokavic, nanos naj se izvaja v dobro prezračenih prostorih. 

   Splošni napotki: Nikoli ne uporabljajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Ne pustite, da se sredstvo posuši na površini. 

   Za ta izdelek še ni mnenj.

   Napišite svoje mnenje
   CarShineFactory APEX CNT Wheel Coat
   CarShineFactory APEX CNT Wheel Coat | Spoliraj.si

   CarShineFactory APEX CNT Wheel Coat

   35,90 €
   Z DDV