• Novo

3D ACA500 X-TRA Cut Compound 237ml

Groba polirna pasta namenjena uporabi z volnenimi gobicami za odpravo največjih nepravilnosti na barvnih površinah.

17,90 €
Z DDV
Količina
100% secure payments
Na zalogi

  NAKUPUJTE BREZ SKRBI.

Podatki so pri nas varni! Brez reklamnih e-mailov ali SMS-ev.

  BREZPLAČNA DOSTAVA V 1-2 DELOVNIH DNEH

Naročila nad 50 EUR bomo brezplačno* dostavili na vaš naslov.(*plačilo s Karticami, PayPal ali TRR)

  POPOLNA PODPORA

Imate vprašanje, dvom ali ne veste kateri izdelek izbrati? Pokličite nas za brezplačni nasvet.

ACA 500 X-TRA Cut Compound je različica 3D ACA 510 namenjena uporabi z rotacijskimi polirnimi mašinami in volnenimi gobicami za odpravo največjih nepravilnosti na barvnih površinah.

Pri poliranju barve je eden izmed najpomembnejših dejavnikov abrazivna tehnologija. Najprej se barve dotaknejo abrazivi, šele nato polirna gobica. Za gobico je orodje, za orodjem pa človek, ki ga upravlja.

3D ACA 500 X-TRA je oblikovana in namenjena za korekcijo največjih poškodb na barvnih površinah in  za odstranjevanje sledi brušenja. 

Kdaj jo uporabljate? - za odpravo največjih nepravilnosti na barvnih površinah in kadar potrebujemo velik rez in korekcijo!!

Zakaj uporabiti 3D ACA 500 ? - Hitra korekcija, dolgi čas obdelave, manj prahu in enostavno brisanje. Poleg tega 3D-jeva ekskluzivna in eksotična tehnologija abraziva Alpha Ceramic Alumina ne zadržuje toplote kot običajna tehnologija abrazivov. To pomaga ohranjati nizko temperaturo površine pri obdelavi. 

Nizke temperature poliranja so pomembne, saj v nasprotju z napačnimi informacijami, ki krožijo po internetu, toplota ni najboljša popotnica pri poliranju. 

3D ACA 500 X-TRA je posebej oblikovana za uporabo z volnenimi gobicami in z rotacijskimi polirnimi stroji ampak jo lahko z velikim uspehom in veliko možnostjo korekcije uporabimo tudi na ekscentričnih polirnih mašinah.

Prednosti:

- patentirana tehnologija submikronskega abraziva Alpha Ceramic Alumina (ACA).

- Odstrani sledi brušenja do  P1000.

- brez silikonov

- NE vsebuje kristalnega silicijevega dioksida, ki ga predpisuje OSHA!

- Na vodni osnovi - brez ostrih topil ali neprijetnih vonjav!

- Enostavno brisanje

- Ne polni polirne gobice/volnenega nastavka z odvečnim materijalom

Tehnologija 3D's Green Earth - biološko razgradljiva, skladna s Prop 65 in V.O.C.

Navodila za uporabo:

Pred uporabo plastenko dobro pretresite! Izberite primerno gobico ali volneni nastavek glede na želeno in potrebo korekcije.

Rotacijska poliran mašina:

Na polirno gobico nanesite 4kot grah velike kapljice 3D ACA500 paste. Z nizkimi obrati pri hitrosti 600-800rpm* razporedite pasto po površini, priporočljiva je obdelava posameznih panelov(npr. 50*50cm). Ko smo pasto razporedili po delu kjer bomo opravili korekcijo povečamo obrate na 1000-1200rpm*in obdelamo površino po načinu vertikalno/horizontalno, da razgradimo pasto, da jo bomo kasneje brez težav obrisali. Po obdelavi površino prebrišemo z mikrofibro in preverimo stanje površine s pomočjo "prep" čistila.

*Opomba: Priporočene hitrosti se nanašajo na rotacijsko polirno mašino.

Ekscentrična polirna mašina:

Na polirno gobico nanesite 4kot grah velike kapljice 3D ACA500 paste. Z nizkimi obrati pri hitrosti 1-2** razporedite pasto po površini, priporočljiva je obdelava posameznih panelov(npr. 50*50cm). Ko smo pasto razporedili po delu kjer bomo opravili korekcijo povečamo obrate na 5-6*in obdelamo površino po načinu vertikalno/horizontalno, da razgradimo pasto, da jo bomo brez težav obrisali. Po obdelavi površino prebrišemo z mikrofibro in preverimo stanje površine s pomočjo "prep" čistila.

**Opomba: Priporočene hitrosti se nanašajo na ekscentrično polirno mašino.

Določene reference