• Novo

Foen Soul 200ml

Prisluhnite globinam sebe in posezite po dišavi, ki bo pomirila vašo dušo kot nobena druga in vam dala občutek edinstvene harmonije. 

11,90 €
Z DDV
Količina
100% secure payments
Na zalogi

  NAKUPUJTE BREZ SKRBI.

Podatki so pri nas varni! Brez reklamnih e-mailov ali SMS-ev.

  BREZPLAČNA DOSTAVA V 1-2 DELOVNIH DNEH

Naročila nad 50 EUR bomo brezplačno* dostavili na vaš naslov.(*plačilo s Karticami, PayPal ali TRR)

  POPOLNA PODPORA

Imate vprašanje, dvom ali ne veste kateri izdelek izbrati? Pokličite nas za brezplačni nasvet.

Prisluhnite globinam sebe in posezite po dišavi, ki bo pomirila vašo dušo kot nobena druga in vam dala občutek edinstvene harmonije. Foen Soul je edinstvena kompozicija, ki se začne z vzdušjem sončnih citrusov, nato pa vas popelje do vonja vrtnice, ki je vpet v jantar. Vrhunec celote bo neverjetno čutni mošus, obdan s cvetjem, ki bo vaše čute očaral z bogastvom občutkov.

Osnovna nota: cvetje

Rože so nedvomno najbolj priljubljena, hkrati pa tudi najbolj priljubljena sestavina parfuma. Prava kombinacija vrst omogoča doseganje želenega učinka: mehkobe, sladkosti ali čutnosti. V naši sestavi kraljujejo nežni cvetlični poudarki, obogateni s pridihom zelo čutnega mošusa.

Srčna nota: začimbe

Zeliščne, pikantne in rahlo začinjene dišavne note vzbujajo pozitivne občutke in dodajajo pozitivno energijo. Povezane so tudi z eksotičnimi potovanji, ki nas spravijo v stanje prijetne sproščenosti. Dodajte še brezčasno, zapeljivo vrtnico in pomirjujoč morski vetrič in dobili boste kompozicijo, ki se globoko dotakne vseh kotičkov človeške duše.

Zgornja nota: citrusi

Osvežujoči, energični citrusi so čudovit vdih svežine in element, ki predstavlja odlično protiutež sladkosti cvetja in ostrini začimb. Zaradi njih je celotna dišava popolnoma uravnotežena in neverjetno aromatična. Popolnoma uravnotežena dišava Scent Finisher Foen Soul je predlog, ki bo všeč vsem, ki se radi zadržujejo v harmoničnih notranjih prostorih, ki izžarevajo pozitivno energijo. Naša dišava vas bo ovila s prijetno toplino, ki vam bo omogočila zbistriti misli, se sprostiti in zmanjšati raven stresa.

Uporaba: Za ohranitev svežega vonja priporočamo 7 razpršitev na dan v smeri površine, ki jo želite osvežiti.

V optimalnih pogojih bo 7 potegov/pršil zadostovalo za do teden dni prijetnega vonja v notranjosti vašega vozila!

Navodila za uporabo:

Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Dišavo vedno poškropimo direktno na tekstilno površino kot je preproga, tepih ali podloga pod sedežem. V kolikor prvič uporabljate Foen dišave naredite 7 potegov/pršil na tekstilni del. V kolikor želite najbolj intenziven vonj potem popršite Foen dišave vsak dan ali, ko postane vonj manj intenziven. V optimalnih pogojih bo 7 potegov/pršil zadostovalo za do teden dni prijetnega vonja v notranjosti vašega vozila!

Namig: Intenzivnost vonja je odvisna od več faktorjev kot so vremenski čas in spreminjanje temperature. Nizke in visoke temperature zmanjšajo intenzivnost zato pozimi in poleti priporočamo, da Foen dišave škropite bolj redno in tako dosežemo najbolj intenziven in prijeten vonj.

Splošni napotki: nikoli ne škropimo po plastičnih usnjenih ali drugih trdih površinah!

Varnostni list:

Določene reference