• Nov

RRC BadBoys Ceramic Ext. Plastic Dressing 500ml

Ekstremno vzdržljiv in hidrofobičen premaz za plastične dele

15,90 €
Z DDV
Količina
100% secure payments
Na zalogi

  NAKUPUJTE BREZ SKRBI.

Podatki so pri nas varni! Brez reklamnih e-mailov ali SMS-ev.

  BREZPLAČNA DOSTAVA V 1-2 DELOVNIH DNEH

Naročila nad 50 EUR bomo brezplačno* dostavili na vaš naslov.(*plačilo s Karticami, PayPal ali TRR)

  POPOLNA PODPORA

Imate vprašanje, dvom ali ne veste kateri izdelek izbrati? Pokličite nas za brezplačni nasvet.

badBoys Ceramic exterior Dressing je ekstremno vzdržljiv in hidrofobičen premaz za plastične dele. Sio2/keramična formula zagotavlja dolgo obstojnost in izreden hidrofobični efekt odbijanja vode. Exterior ceramic Plastic dressing lahko uporabimo za zaščito vseh zunanjih plastičnih delov in zahvalujoč svoji toplotni obstojnosti tudi za motorni prostor. 

SiO2 formula zagotavlja dobro UV zaščito in poskrbi, da bodo tudi zelo obledeli plastični deli osveženi in zaščiteni pred zunanjimi vplivi!

Navodila za uporabo:

Pred uporabo plastenko dobro prestresite. 

Na predhodno očiščeno in posušeno površino s pomočjo aplikatorja nanesite tanek sloj sredstva. Nanos naj bo enakomeren in tanek, počakamo 2-3minute, da se sredstvo sprime s površino(ne čakamo, da se čisto posuši) in površino na katero smo nanesli sredstvo še enkrat prebrišemo z mikrofibro. 

Splošni napotki:Nikoli ne uporablajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Ne pustite, da se sredstvo posuši na površini.

POZOR: ker je po nanosu površina zelo gladka in drseča ni priporočljivo, da se premaz nanaša na dele kjer vstopamo v vozilo.

Varnostni list:

RRC Bad Boys

Določene reference