• −15%
  • Nov

Carshinefactory Power Foam Lance LTD Series

Najnovejša generacija penilnika za predpranje vozil v LTD Seriji

42,42 € - 15%
49,90 €
Z DDV
Izberite konektor za visokotlačni čistilec
Količina
Na zalogi

Predpranje in uporaba penečih sredstev, ki zmehčajo umazanijo, ki jo potem lažje speremo iz površine je eden izmed ključnih delov kako optimalno in pravilno operemo vozilo, motocikel, avtodom in druga prevozna sredstva.

Carshinefactory Power Foam Lance predstavlja drugo generacijo penilnikov, ki zagotavljajo bolj efektivno delovanje, vrtljivo ustje, ki se lahko obrača v 360 stopinjah in širše ustje rezervoarja za lažje doziranje penečega sredstva.

Preprosto dodajte svoj najlubše peneče sredstvo/snow foam in s pomočjo vrtenja ventila na gornji strani izberite najbolj ustrezno penjenje. Če ventil vrtite v "+" smer potem boste dodali več vode in manj pene, če pa boste vrteli ventil v "-" smer potem boste imeli bolj gosto peno.

LTD Series Carshinefactory Power Foam Lanc-a se napram "klasičnemu modelu" razlikuje da je kovinski del zamenjan z nerjavečim jeklom in dodatnim filtrom, ki prepreči, da bi v notranjost Faom lanc-a prišli trdi delci. Zaradi uporabe nerjavečega jekla je sam Power Foam Lance tudi malenkost lažji!

Lastnosti:

- materijal: nerjaveče jeklo

- kapaciteta rezervoarja: 1000ml z odtisnjenimi mešalnimi razmerji na posodici

- 360 stopinjski vrtljivo ustje 

- max temperatira 60 stopinj

- max 160 bar

- pretok 7L/min do 20L/min

V zgornjem desnem kotu izberite proizvajalca vašega visokotlačnega čistilca

POZOR: Vsak proizvajalec visokotlačnih čistilcev ima drugačen priključek/konektor, na voljo je večina priključkov za visokotlačne čistilce, ki so trenutno na tržišču. V kolikor niste prepričani kateri priključek je pravi za vaš visokotlačni čistilec nas kontaktirajte in preverimo kateri konektor bo pravi.

Določene reference