• −10%

Lake Country UDOS® 51E

Revolucionarna polirna mašina 5v1

620,91 € - 10%
689,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Lake Country UDOS 51E je težko pričakovana novost, ki je bila prvič predstavljena na SEMI 2018 je sedaj končno na voljo. Revolucionarni polirni stroj 5v1. Gre za prvi polirni stroj na svetu, kateri omogoča enostavno preklapljanje med različnimi možnostmi, katere sama mašina omogoča. Uporabnik lahko izbira med možnostmi saj polirni stroj lahko uporabljamo kot DA stroj z različnimi hodi, rotacijski ali celo kot brusilni stroj. Ta močan 1200W polirni stroj je popolna unikatnost na tržišču. 
Ergonomsko oblikovani gumirani ročaji zagotavljajo dober oprijem in stabilnost stroja med samim delom in zmanjšujejo vibracije. Gumb za nastavljanje hitrosti je enostavno dostopen, medtem, ko se temperatura v celoti odvaja iz same glave stroja, kar še nekoliko izboljša sam občutek pri delu. 

V celoti na novo skonstruirana UDOS podložna plošča znatno izboljša pretok zraka s pomočjo LC POWER TOOLS patentirane oblike, ki jeizposojena iz vesoljke industrije. Ta unikatna podložna plošča izboljša njene lastnosti, medtem ko sam stroj in gobica ostajata hladnejša.

LC UDOS 51E omogoča sledeče načine poliranja:


- R - rotacija
- S - brušenje
- P1 - 12 mm ekscenter 
- P2 - 15 mm ekscenter
- P3 - 21 mm ekscenter

Kaj je v škatli:

  • UDOS® 51E polirna mašina
  • 5" Aero podložna plošča
  • navodila za uorabo

Glavne prednosti in lastnosti:

Enostavna izbira med različnimi programi 

  • Preprosto zavrtimo obroč na prednjem delu mašine in izberemo željeni "program" poliranja

Ergonomicčen dizajn z odlično balansiranim položajem

  • Udoben ergonomski gumijasti oprijem zmanjša vibracije in utrujenost na delovnem pri delu. Zaradi dinamičnega balansiranja je Lake Country UDOS® 51E enostavno nadzorovati.

Inovativna podložna plošča

  • Patentirana  Aero™ podložna plošča poveča pretok zraka, hladi stroj in bgobico. Zaradi manj gretja površine/gobic tako dosežemo daljšo življensko dobo polirnih gobic.

Specifikacije:
● 1200 Watt, 10 amp motor
● priključni kabel dolžine 3,5m
● ročaj s gumi delom za lažje prileganje 
● 125mm podložna plošča
● Teža: 3,2
● Garancija: 12 mesecev

Določene reference