Carshinefactory Green Lantern 500ml

Quick detailer, ki je preprost za uporabo in doda barvi ekstra sijaj in globino

12,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Carshinefactory Green Lantern Quick Detailer je točno to kar ime pove. Quick Detailer ali Osvežilec Barve, ki maksimalno poveča sijaj vašega vozila po uporabi. Naš Quick Detailer je enostaven za uporabo, drastično povečuje sijaj vozila ter barvno površino po nanosu naredi gladko. 

Green Lantern je zasnovan na osnovi naprednih polimerov in ojačevalcev sijaja, ki bodo poskrbeli za visok in globok sijaj po uporabi. Po uporabi Green Lantern Quick Detailerja bodo vse površine zaščitene in gladke. To pomeni, da na površini ustvari kratkotrajno hidrofobično zaščito ter odtekanje vode. Umazanija se pa težje sprejema in vzdrževanje med pranju postane lažje.

Naš osvežilec barve, lahko uporabite po vsakemu pranju in vozilu vrnete bleščeč sijaj. Uporabite ga lahko na vseh stranskih steklih, platiščiih, barvnih površinah, plastičnih delih in kromiranih delih.

Splošni napotki: Pred uporabo vedno pretresemo plastenko. Nikoli ne nanašamo na soncu ali na vroče površine, ne pustimo, da se premaz posuši na površini!

Navodila za uporabo: Pred nanosom površino operemo s primernim šamponom brez dodatkov. Nanos je lahko tako na suho kot na mokro površino v tem primeru kot pripomoček za lažje sušenje vozila. Vodilo pri nanosu naj bo manj je več. Nanos naj bo vedno panel po panelu. Na Carshinefactory BOA ali Buffing mikrofibro poškropimo premaz in prebrišemo panel, obrnemo krpo in z drugo stranjo še enkrat prebrišemo površino, da na površini ne ostanejo sledi premaza. Površina bo po aplikaciji gladka in hidrofobna.
Manj je več naj bo vodilo pri aplikaciji!

V skladu z zahtevami Uredbe 1272/2008/ES zmes ni nevarna. Varnostni list na voljo na zahtevo.

Določene reference