Carshinefactory Green Lantern 500ml

Quick detailer, ki je preprost za uporabo in doda barvi ekstra sijaj in globino

12,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Green Lantern Quick Detailer je bil kreiran z enim samim namenom in sicer enostavne uporabe, da doda maksimalni sijaj in za sabo pusti gladko površino po samem nanosu. Kombinacija naprednih polimerov in ojačevalcev sijaja bodo poskrbeli za globok in sijoč končni videz. Poleg sijaja in gladke površine bo Green Lantern na površini ustvaril hidrofobni sloj zato se bo umazanija težje sprijemala in samo vzdrževanje, pranje in sušenje vozila bo lažje.

Lahko ga uporabimo tudi za osvežitev barve na mat površinah ali celo na steklenih površinah za odboj vode(ne priporočamo nanos na prednje vetrobransko steklo!)

Splošni napotki: Pred uporabo vedno pretresemo plastenko. Nikoli ne nanašamo na soncu ali na vroče površine, ne pustimo, da se premaz posuši na površini!

Navodila za uporabo: Pred nanosom površino operemo s primernim šamponom brez dodatkov. Nanos je lahko tako na suho kot na mokro površino v tem primeru kot pripomoček za lažje sušenje vozila. Vodilo pri nanosu naj bo manj je več. Nanos naj bo vedno panel po panelu. Na Carshinefactory BOA ali Buffing mikrofibro poškropimo premaz in prebrišemo panel, obrnemo krpo in z drugo stranjo še enkrat prebrišemo površino, da na površini ne ostanejo sledi premaza. Površina bo po aplikaciji gladka in hidrofobna.
Manj je več naj bo vodilo pri aplikaciji!

V skladu z zahtevami Uredbe 1272/2008/ES zmes ni nevarna. Varnostni list na voljo na zahtevo.

Določene reference