Carshinefactory Orange Crush 500ml

Keramični premaz, ki ima lastnosti quick detailer-ja

15,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Orange Crush je keramični premaz, ki ima lastnosti quick detailer ja in temelji na napredni siliki/SiO2. Je idealni produkt kadar želimo izdelek s katemih na hitro zaščitimo vse barvne in kromirane površine.

Dolga obstojnost, dobre hidrofobne lastnosti, visok končni sijaj in gladka površina so glavne lastnosti tega edinstvenega izdelka. Po nanosu se bo zaradi gladke površine in hidrofobnih lastnosti umazanija težje sprijemala in samo vzdrževanje, pranje in sušenje vozila bo lažje. Lahko ga uporabimo kot samostojni izdelek ali kot osvežitev predhodno nanešenih keramičnih premazov.

Splošni napotki: Pred uporabo vedno pretresemo plastenko. Nikoli ne nanašamo na soncu in vroče površine ali pustimo, da se premaz posuši na površini!

Navodila za uporabo: Pred nanosom površino operemo s primernim šamponom brez dodatkov. Nanos naj bo vedno na suho površino po načinu panel po panelu. Nanos je lahko apliciramo na dva načina odvisno od željene obstojnosti premaza. 1 način: Na Carshinefactory aplikator iz mikrofibre ali UFO wax aplikator poškropimo premaz in premažemo površino, počakamo 5-10minut odvisno od temperature in s pomočjo Carshinefactory BOA ali Buffing mikrofibre prebrišemo površino, da ni več sledi nanosa. Takšen nanos ima lahko obstojnost tudi do tri mesece ob optimalnih pogojih. 2 način: Na Carshinefactory BOA ali Buffing mikrofibro poškropimo premaz in prebrišemo panel, obrnemo krpo in z drugo stranjo še enkrat prebrišemo površino, da na površini ne ostanejo sledi premaza. Površina bo po aplikaciji gladka in hidrofobna.
Manj je več naj bo vodilo pri obeh aplikacijah.!

V skladu z zahtevami Uredbe 1272/2008/ES zmes ni nevarna. Varnostni list na voljo na zahtevo.

Določene reference