Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Zvizzer Thermo Ultra Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Ultra Soft Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Soft Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Soft Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Medium Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Medium Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Stable Hard Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Stable Hard Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
Zvizzer Thermo Hard Pad | Spoliraj.siZvizzer Thermo Hard Pad
  • Novo
Mnenje(0)
18,90 €
      CarShineFactory Citrus Force RTU-Čistila za predpranje in odstranjevanje mrčesa-Spoliraj.si
      CarShineFactory Citrus Force RTU

      CarShineFactory Citrus Force RTU

      Mnenje(0)
      12,90 €
      Z DDV

      CarShineFactory Citrus Force RTU je revolucionarno čistilo za zunanje dele vozila, pripravljeno za takojšnjo uporabo.

      Pakiranje :
      Količina:
      Napišite svoje mnenje

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
      • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
      • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

      CarShineFactory Citrus Force RTU je revolucionarno čistilo za zunanje dele vozila, pripravljeno za takojšnjo uporabo.

      Njegova močna pH uravnotežena formula odstranjuje trdovratno umazanijo, insekte, mastne madeže in drugo umazanijo, ne da bi pri tem odstranil voske ali keramične premaze.

      Citrus Force RTU je varen za skoraj vse površine vozila, in ga lahko uporabljate kot splošno čistilo za predpranje, insekte, gumijaste predpražnike, vrata, koloteke, prtljažne obloge, motorne prostore in pnevmatike. Ta vsestranski citrusov pred pralni odstranjevalec umazanije je nujen element v vsaki kolekciji avtomobilskega entuziasta. Zasnovan za popolno predpranje, ta močna mešanica razmaščevalcev, čistilnih sredstev in naprednih površinsko aktivnih snovi varno odstrani težko umazanijo, insekte in cestno umazanijo , brez potrebe po prekomernem drgnjenju in brez poslabšanja prej nanešenih voskov ali keramičnih premazov.

      Citrus Force RTU je idealen za uporabo na vseh zunanjih površinah, kot so lakirane in barvne površine, steklo, guma in plastika - vključno z mat in satenastimi barvami ali vinilnimi oblogami. Čeprav je njegova nežna narava primerna za najobčutljivejše aplikacije, je hkrati dovolj močan za prebijanje skozi na olju temelječe kontaminacije in madeže, kar ga naredi primernega za lahko razmaščevanje motorjev avtomobilov, v notranjosti pokrovov za gorivo, motorjev motornih koles in celo pobarvanih/lakiranih pragov vrat in pokrovov prtljažnika.

      Citrus Force RTU je pripravljen za uporabo za hitro in enostavno razprševanje in je varen za uporabo na vseh zunanjih površinah, vključno z mat in satenastimi barvami ali vinilnimi oblogami, ter se lahko uporablja tudi kot nežno čistilo za bolj občutljive površine.

      CarShineFactory
      46 Izdelkov

      Posebne reference

      Navodila za uporabo:

      Plastenko pred uporabo dobro pretresite.

      Citrus Force RTU je že pripravljen za uporabo in ga ni potrebno redčiti. Na površino poškropimo Citrus Force, počakamo 2-5min, da razgradi umazanijo in površino dobro speremo s pomočjo visokotlačnega čistilca. Za čiščenje bol umazanih in težko dostopnih delov si pomagamo z uporabo čopiča in različnih krtačk. V primeru močnejše umazanije lahko postopek ponovimo.

      Splošni napotki: Nikoli ne uporabljajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Pred uporabo testirajte kompatibilnost na skritem delu.

      Za ta izdelek še ni mnenj.

      Napišite svoje mnenje
      CarShineFactory Citrus Force RTU

      Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

      CarShineFactory Citrus Force RTU | Spoliraj.si

      CarShineFactory Citrus Force RTU

      12,90 €
      Z DDV