Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Chemicalworkz DA9 | Spoliraj.siChemicalworkz DA9
  • Novo
Mnenje(0)
119,00 €
Chemicalworkz Wheel Stand-Large/XXL | Spoliraj.siChemicalworkz Wheel Stand-Large/XXL
  • Novo
Mnenje(0)
134,90 €
Chemicalworkz Hand Wax Applicator | Spoliraj.siChemicalworkz Hand Wax Applicator
  • Novo
Mnenje(0)
4,90 €
Chemicalworkz Magic Clay Bar 2×50g Medium | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
10,90 €
Chemicalworkz Magic Clay Bar 2×50g Fine | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
10,90 €
      CarShineFactory Rubber Tonic-Čistila za predpranje in odstranjevanje mrčesa-Spoliraj.si
      CarShineFactory Rubber Tonic

      CarShineFactory Rubber Tonic

      Mnenje(0)
      6,90 €
      Z DDV

      CarShineFactory Rubber Tonic je izjemno zmogljivo in pripravljeno za uporabo čistilo za gumo, posebej formulirano za razgradnjo najtrdovratnejše umazanije in cestne umazanije ob stiku.

      Pakiranje :
      Količina:
      Napišite svoje mnenje

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
      • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
      • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

      CarShineFactory Rubber Tonic je izjemno zmogljivo in pripravljeno za uporabo čistilo za gumo, posebej formulirano za razgradnjo najtrdovratnejše umazanije in cestne umazanije ob stiku. Razvit kot hitro delujoč, razpršilni izdelek, je Rubber Tonic sestavljen iz edinstvene mešanice močnih čistilnih sredstev in razmaščevalcev, ki so sposobni odstraniti površinske kontaminante, kot so blato in cestni filmi, skupaj z najbolj trdovratno, globoko ukoreninjeno umazanijo.

      Globinsko čiščenje, ki sega pod površje, to zmogljivo čistilo učinkovito zmehča in odstrani kontaminante, kar omogoča, da jih hitro speremo. Rubber Tonic je idealen za uporabo s krtačo za pnevmatike Tyre Scrubber . Ne bo samo očistil vaših pnevmatik brez kontaminantov, temveč bo tudi ustvaril popolno površino za oprijem silikonskih ali vodnih pnevmatskih premazov. Ta lastnost je ključna, saj zagotavlja, da se bo premaz optimalno sprijel na površino, kar poveča njegovo učinkovitost in dolgotrajnost.

      Pomembno je omeniti, da je Rubber Tonic idealno čistilo tudi za gumijaste preproge/avtomobilske predpražnike v notranjosti. Njegova močna formula učinkovito odstrani vso umazanijo in ostanke, kar zagotavlja temeljito čiščenje in obnovo originalnega videza vaših gumijastih preprog in predpražnikov.

      Ta izredno močan čistilec za gume je idealen dopolnilo kateremukoli čistilu za aluminijasta platišča, saj zagotavlja celovito čiščenje in pripravo površine za nadaljnjo nego.

      CarShineFactory
      47 Izdelkov

      Posebne reference

      Navodila za uporabo:

      Plastenko pred uporabo dobro pretresite.

      Na zunanjo površino pnevmatike poškropimo Rubber Tonic, počakamo 2-5min, da razgradi umazanijo in površino skrtačimo s pomočjo namenske ščetke ali čopiča za pnevmatike. Površino po čiščenju temeljito speremo z vodo in po potrebi postopek ponovimo.

      Pri čiščenju gumijaste preproge/avtomobilske predpražnike lahko Rubber Tonic poškropimo takoj po tem, ko speremo gumijaste preproge z vodo, počakamo 2-5min, da razgradi umazanijo in površino skrtačimo s pomočjo namenske ščetke ali čopiča. Po čiščenju površino samo še prebrišemo s pomočjo mikrofibre, da na površini ne bo več sledi čistila.

      Splošni napotki: Nikoli ne uporabljajte na vročih površinah ali direktni sončni svetlobi. Pred uporabo testirajte kompatibilnost na skritem delu.

      Za ta izdelek še ni mnenj.

      Napišite svoje mnenje
      CarShineFactory Rubber Tonic

      Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

      CarShineFactory Rubber Tonic | Spoliraj.si

      CarShineFactory Rubber Tonic

      6,90 €
      Z DDV