Spletna stran uporablja piškotke, s katerimi zagotovimo delovanje strani in najboljšo možno izkušnjo. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, si preberite naš Pravilnik o piškotkih, kjer je tudi opisano, kako lahko zavrnete uporabo določenih piškotkov.
Chemicalworkz DA9 | Spoliraj.siChemicalworkz DA9
  • Novo
Mnenje(0)
119,00 €
Chemicalworkz Wheel Stand-Large/XXL | Spoliraj.siChemicalworkz Wheel Stand-Large/XXL
  • Novo
Mnenje(0)
134,90 €
Chemicalworkz Hand Wax Applicator | Spoliraj.siChemicalworkz Hand Wax Applicator
  • Novo
Mnenje(0)
4,90 €
Chemicalworkz Magic Clay Bar 2×50g Medium | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
10,90 €
Chemicalworkz Magic Clay Bar 2×50g Fine | Spoliraj.si
  • Novo
Mnenje(0)
10,90 €
      Optimum No Rinse Wash and Wax-Šamponi-Spoliraj.si
      Optimum No Rinse Wash and Wax

      Optimum No Rinse Wash and Wax

      Mnenje(0)
      31,90 €
      Z DDV
      Pakiranje :
      Količina:
      Napišite svoje mnenje

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Nakupujte brez skrbi. Nakupujte brez skrbi.
      • Brezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dnehBrezplačna dostava za plačana naročila nad 50€ v 1-2 delovnih dneh
      • Vprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvetVprašanje ali dvom? Pokličite nas za brezplačni nasvet

      Optimum No Rinse™ Wash and Wax je najhitrejši, najlažji in okolju najbolj prijazen način pranja vseh vozil. Njegovi patentirani polimeri se vežejo na površine vozila in ujamejo umazanijo, zato čistijo brez izpiranja in puščajo zelo gladek in sijoč zaključek brez madežev.

      Ob pravilni uporabi ne boste poškodovali površine vozila. Optimum No Rinse™ Wash & Wax zagotavlja vse prednosti izdelka No Rinse™ Wash & Shine ter dodatno zaščito in sijaj izdelka Optimum Car Wax v enem preprostem koraku. S storitvijo No Rinse™ Wash & Wax svoje vozilo operete kjerkoli in kadarkoli, hkrati pa mu dodajte neprekosljiv sijaj in zaščito, ki sta bila doslej izdelana v enem koraku.

      Optimum No Rinse™ Wash & Wax je tehnološko napredni sistem za pranje in voskanje, ki za pranje celotnega vozila potrebuje le 1000/2000 ml vode, hkrati pa mu dodaja odličen sijaj in zaščito. Tako kot pri sistemu No Rinse™ Wash & Shine tudi pri sistemu Optimum No Rinse™ Wash & Wax ni potrebno izpiranje, saj ni površinsko aktivnih snovi, ki bi se odplaknile v meteorno kanalizacijo.

      Priporočila:

      - Uporabljajte tam, kjer je voda omejena.

      - Odličen pripomoček kot Quick detailer ali alternativa za Clay Bar Lube.

      - Topen v vodi, biološko razgradljiv, ustreza vsem zakonom o uporabi vode.

      - Uporabljajte ga lahko na vseh površinah vozila, barvi, steklenih vlaknih, plastiki, steklu, gell coat, vinilnih nalepkah itd.

      Optimum Car Care
      9 Izdelkov

      Posebne reference

      Navodila za uporabo:

      Pranje brez spiranja:

      V vedro (priporočamo uporabo Grit Guard mrežice) z 8 litri vode dodajte 30 ml sredstva Optimum No Rinse™ Wash & Wax in raztopino dobro zmešajte. V raztopino za pranje namočite gobo(pri pranju brez spiranja priporočamo uporabo gobe za pranje) ter operite en del naenkrat, dokler ni popolnoma čist. Odsek posušite s čisto krpo za sušenje.

      Pranje s spiranjem:

      V vedro (priporočamo uporabo Grit Guard mrežice) z 8 litri vode dodajte 30 ml sredstva Optimum No Rinse™ Wash & Wax in raztopino dobro zmešajte. V raztopino za pranje namočite gobo ali rokavico ter operite površino, speremo, da na njej ne bo več ostankov sledi šampona in površino posušimo s pomočjo mikrofibre.za sušenje. 

      Eko pranje:

      V pršilko zmešajte koncentrat v razmerju 60 ml na 1L vode in poškropite na del, ki ga želimo oprati, počakamo 5min, da se umazanija razmehča. V vedro (priporočamo uporabo Grit Guard mrežice) dodajte 30 ml in 2000 ml vode in raztopino dobro zmešajte. V raztopino za pranje namočite gobo(pri pranju brez spiranja priporočamo uporabo gobe za pranje) ter operite en del naenkrat, dokler ni popolnoma čist. Odsek posušite s čisto krpo za sušenje.

      Razmerja redčenja:

      - Pranje brez izpiranja - 30 ml na 8L vode

      - Pranje z izpiranjem - 30 ml na 8L vode

      - Lubrikanta za dekontaminacijo v kombinaciji s plastelinom - 60 ml na 1Lvode

      - Quick Detailer - 60 ml na 1L vode

      Opomba: Pri zelo umazanih površinah bo morda treba pred sušenjem površine postopek ponoviti. Priporočamo, da se rokavica ali goba med pranjem vsaj dvakrat spere pod vodo ali v vedru, da na njej niso sledi umazanije. Prav tako priporočamo uporabo dveh ali treh krp za sušenje, ki se po potrebi v kolikor so umazane zamenjajo z novimi.

      Za ta izdelek še ni mnenj.

      Napišite svoje mnenje
      Optimum No Rinse Wash and Wax

      Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

      Optimum No Rinse Wash and Wax | Spoliraj.si

      Optimum No Rinse Wash and Wax

      31,90 €
      Z DDV