Chemical Guys All clean+ 473 ml

Chemical Guys All clean+ 473 ml

Večnamensko čistilo na osnovi citrusov očisti vse avtomobilske površine hitro in enostavno.

12,20 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

All Clean+ večnamensko čistilo na osnovi citrusov očisti vse avtomobilske površine hitro in enostavno.

Napredna čistilna formula deluje na praktično vseh zunanjih in notranjih površinah avtomobila. Čistilo na osnovi citrusov odstrani trdovratno umazanijo, blato, madeže hitreje, kot ste si kdajkoli zamislili.

Čistilo je ima izjemno čistilno moč in je biorazgradljivo.

Odstrani madeže in vonjave s profesionalno močjo čiščenja. Čistilo deluje na način, da umazanijo in nesnago dvigne s površine. Sedaj lahko končno uporabimo eno večnamensko čistilo, ki bo očistilo vse površine. Deluje tudi na umazanih oblazinjenih delih in preprogah ter umazanih pnevmatikah.

All Clean+ ima izredno moč penjenja, ki dvigne umazanijo s poršin, zato jo zlahka odstranimo. Z njim lahko očistimo predpražnike, varen pa je tudi za čiščenje plastičnih in gumijastih delov.All Clean dela čudeže na pnevmatikah in platiščih, plastičnih in gumijastih delih, preprogah, predpražnikih, oblazinjenih delih, podbojih, motornih prostorih in podvozjih, saj odstrani maščobe, umazanijo in tudi katran.

Je enostaven in varen za uporabo.

Vedno najprej sperite površino z vodo, da se trdi delci in ostala umazanija zmehča. Sredstvo je koncentrirano, zato ga je potrebno redčiti z vodo.

Zunanja uporaba: za močno čistilno moč redčite 1 zamašek sredstva z 10 enotami vode.

Notranja uporaba: 1 zamašek sredstva z 20 enotami vode. Popršite po želeni površini in pustite nekaj časa, da se umazanija razgradi. Če je potrebno, tekstilne dele nežno podrgnite z gobico ali s krtačko, odvisno je od obdelovalne površine. Ostanke pobrišite s čisto in suho/vlažno krpo iz mikrovlaken.

Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list na voljo profesionalnim uporabnikom na zahtevo!
 POZOR

Zdravju škodljivo pri zaužitju. Zdravju škodljivo v stiku s kožo. Povzroča hudo draženje oči. Zdravju škodljivo pri vdihavnju. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Določene reference