Akcija!
Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml Povečaj

Nov produkt

Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml

17,50 €

-20%

14,00 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

ODLIČEN VZDRŽEVALNI IZDELEK ZA IZJEMNO DETAILING IZVEDBO

Q2M Vinyl Cleaner je nežno čistilo za vzdrževanje notranjih plastičnih delov avtomobila, primeren za vsakdanjo uporabo.  Ne razbarva in povzroča obledelosti. V trenutku odstrani prah in površinsko umazanijo. Za sabo ne pusti sledi, površino pa pripravi za nanos zaščitnega premaza za plastike Q2M Preserve. Ima anti-statične lastnosti, zaradi česar je odličen izdelek za vsakdanje čiščenje notranjih plastik vašega avtomobila.

OČISTI IN PRIPRAVI VSE PLASTIČNE POVRŠINE

Q2M Vinyl Cleaner je nežno čistilo, ki se lahko uporablja na vseh vrstah plastik, vključno na površinah, ki so zaščitene s kakovostnimi premazi. Odstrani umazanijo in prah ter za seboj pusti odličen mat videz brez lis. Idealna rešitev za vsakdanjo rabo.

Popršite na kvalitetno krpo iz mikrovlaken, površino očistite in nato obrišite z drugo stranjo krpe.
Samo za profesionalno uporabo. Varnostni list profesionalnim uporabnikom na zahtevo.

 Nevarno

Opozorila: Hraniti izven dosega otrok. Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml

Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml

Čistilo za notranje plastične dele za vsakodnevno uporabo.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

25 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml
    17.50 € - 20% 14,00 €
    Array ( [id_product] => 612 [link_rewrite] => gyeon-q2m-vinyl-cleaner-500-ml [name] => Gyeon Q2M Vinyl Cleaner 500 ml [id_image] => 612-1035 [on_sale] => 1 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 11.47541 [price] => 14 [new_price] => 11.2 [reduction_price] => 20 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 17.50 ) 1

Tehnična realizacija: Alinet