• Nov

CarShineFactory A-Z APC 500ml

Vsestransko in močno čistilo v koncentratu, ki ga uporabimo, kadar želimo večjo moč čiščenja, kot jo dosežemo z že pripravljenimi namenskimi čistili

7,90 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

CarShineFactory A-Z APC je vsestransko in močno čistilo v koncentratu, ki ga uporabimo, kadar želimo večjo moč čiščenja, kot jo dosežemo zže pripravljenimi namenskimi čistili. Kot pove ime, lahko A-Z APC (All Purpose Cleaner) uporabimo za praktično za vsako čiščenje v notranjosti kot tudi na zunanjosti vozil, za čiščenje tekstilnih, plastičnih, gumijastih in plastičnih delov na zunanjosti vozila. Za sabo ne pušča sledi, kar je prednost A-Z APC-ja. Ker gre za koncentrat, lahko sami določimo želeno moč čiščenja ter tako najbolj učinkovito očistimo del, ki je potreben čiščenja. Svež vonj in odličen brez mastnega videza na plastičnih in gumijastih delih pa sta pika na i, ki ga boste dosegli z A-Z APC-jem!

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. V ustrezno plastenko glede na želeno moč čiščenja zmešajte primeren koncentrat. Poškropite površino in jo očistite s pomočjo pripomočkov za čiščenje. Kot pripomoček za čiščenje za najboljše rezultate priporočamo uporabo Carshinefactory čopičov ali Scruberja. 

Navodila za uporabo:

Pred uporabo plastenko dobro pretresite. V ustrezno plastenko glede na želeno moč čiščenja zmešajte primeren koncentrat. Poškropite površino in jo očistite s pomočjo pripomočkov za čiščenje. Kot pripomoček za čiščenje za najboljše rezultate priporočamo uporabo Carshinefactory čopičov ali Scruberja.

Priporočena mešalna razmerja:

• generalno čiščenje notranjosti (odvisno od želene moči): 1 enota sredstva na 15 enot vode oz. do 1:20

• ekstrakcijski sesalec: 1:10 • čiščenje zunanjih plastičnih delov: 1:8 do 1:10

• ekstremni primeri: 1:5 ali 1:8 (ne priporočamo uporabe na usnjenih delih)

Splošni napotki: Ne čištimo vročih površin in nikoli ne pustimo, da se čistilo posuši na površini.

Določene reference