Akcija!
Optimum Opti Dual Pro Applicator 1 kos Povečaj

Nov produkt

Optimum Opti Dual Pro Applicator

9,90 €

-25%

7,42 €z ddv

Na seznam želja

Možnosti plačila tudi s PayPal-om.
Možnosti plačila tudi s PayPal-om.

Končno je tu Optimum Opti Dual Pro Applicator za nanašanje Opti Glossa in Opti-Seala!


Optimum Opti Dual Pro Applicator ima dve strani in je zasnovan za nanašanje premazov in sprejev proizvajalca Optimum brez napora! Ne le, da je ima ta aplikator dvojno vlogo, obnese se bolje kot klasični aplikatorji. Ena stran aplikatorja je namenjena predvsem nanašanju Opti Glossa, druga pa Opti-Seala. Optimum Opti Dual Pro Applicator ima med plastmi zarezo za boljši oprijem.


Vsaka stran tega aplikatorja ima svoj namen. Ena stran je narejena iz 100 ppi pene, to pomeni, da ima 100 por na 6,5 cm2, zato je namenjena nanašanju Opti Seala ali drugih premazov na osnovi sprejev oz. popršiš, naneseš in obrišeš. Druga stran, z večjo gostoto por iz neoprenske pene, je namenjena nanosu Opti Glossa, permanentnega premaza za barve.


Oba proizvoda se nanašata v tankem sloju, zato izjemna struktura Optimum Opti Dual Pro Applicator poskrbi, da sredstvo ne gre v nič.


Za nanos Opti-Seala ga popršite na mehkejšo stran aplikatorja in nanesite na zunanje površine. Za nanos Opti Glossa nanesite sredstvo v X znaku po gostejšem delu aplikatorja in nanesite na želeno površino.


Aplikator je pralen in za večkratno uporabo.


Dimenzije: 10 cm x 2,5 cm

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Optimum Opti Dual Pro Applicator

Optimum Opti Dual Pro Applicator

Aplikator za nanašanje Opti Glossa, Opti Lensa in Opti-Seala.

26 drugi izdelki v isti kategoriji:

Menu

  • KKD Snow Foam Lance Kit + 500ml KKD BLIZZARD snow foam
    52.50 € - 20% 42,00 €
    Array ( [id_product] => 1199 [link_rewrite] => kkd-snow-foam-lance-kit-500ml-kkd-blizzard-snow-foam [name] => KKD Snow Foam Lance Kit + 500ml KKD BLIZZARD snow foam [id_image] => 1199-1996 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 34.42623 [price] => 42 [new_price] => 33.6 [reduction_price] => 20 [reduction_type] => percentage [fullprice] => 52.50 ) 1

© 2019 Spoliraj.si. Kopiranje vsebine prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet.