Kategorije izdelkov

List of products by brand CarShineFactory

Prva slovenska detailing blagovna znamka s kakovostnimi izdelki za nego vozil, ki je plod profesionalnih detailerjev in ljubiteljev jeklenih konjičkov, katerim je pomembno le dvoje – perfekten videz in popoln sijaj! Tu najdete kakovostne pripomočke za čiščenje, kot so krpe iz mikrovlaken, razpršilke, čopiči, gobe za pranje, itd., letu 2015 pa so v ponudbo dodali še zaščitne premaze, snow foam, odstranjevalec zračne rje, šampone, čistila in premaz za notranjost, premaze za gume, odstranjevalec cestnega filma in še kopico drugih izdelkov, ki so še v fazi testiranja in bodo na voljo kmalu. In ne pozabite - It's all about the SHINE*

Prva slovenska detailing blagovna znamka s kakovostnimi izdelki za nego vozil, ki je plod profesionalnih detailerjev in ljubiteljev jeklenih konjičkov, katerim je pomembno le dvoje – perfekten videz in popoln sijaj!

Začetki znamke segajo v leto 2005. Zaradi majhne izbire na slovenskem trgu in želje po čim boljšem končnem izdelku so najprej lansirali kakovostne pripomočke za čiščenje, kot so krpe iz mikrovlaken, razpršilke, čopiči, gobe za pranje, itd., sedaj pa so storili še en korak dalje in v ponudbo dodali še zaščitne premaze, snow foam, odstranjevalec zračne rje, šampone, čistila in premaz za notranjost, premaze za gume, odstranjevalec cestnega filma in še kopico drugih izdelkov, ki so še v fazi testiranja in bodo na voljo kmalu.

Vsi izdelki so zasnovani na lastnih idejah in večletnih izkušnjah ter so stalno testirani, saj s tem zagotavljo najvišje standarde kakovosti.
 

It's all about the SHINE*

Prikazujem 1-100 od 277 izdelkov
Prikazujem 1-100 od 277 izdelkov

Aktivni filtri