Seznam izdelkov po proizvajalcu Menzerna

MENZERNA: EKONOMIČNOST. ZANESLJIVOST. BRILJANTNOST. 
Polirne paste Menzerna so industrijski standard tako za avtomobilsko industrijo, za ličarje, kot tudi za profesionalne uporabnike. Menzerna je omogočila hitejše opravljeno delo in več stopenj sijaja, ki so bili do sedaj nemogoči s tradicionalnimi sistemi poliranja. Nova tehnologija poliranja je morala zagotoviti hitro odstranjevanje napak brušenja, ki so bili rezultat popravila površine avtomobila, zato so inženirji Menzerne oblikovali prvo generacijo poliranja za odstranjevanje prask in drugih nepravilnosti na barvnih površinah. Polirne paste Menzerna temeljijo na vodni osnovi, ne vsebujejo olj in silikonov.
MENZERNA: EKONOMIČNOST. ZANESLJIVOST. BRILJANTNOST.

Polirne paste Menzerna so industrijski standard tako za avtomobilsko industrijo, za ličarje, kot tudi za profesionalne uporabnike. Menzerna je omogočila hitejše opravljeno delo in več stopenj sijaja, ki so bili do sedaj nemogoči s tradicionalnimi sistemi poliranja. Nova tehnologija poliranja je morala zagotoviti hitro odstranjevanje napak brušenja, ki so bili rezultat popravila površine avtomobila, zato so inženirji Menzerne oblikovali prvo generacijo poliranja za odstranjevanje prask in drugih nepravilnosti na barvnih površinah. Polirne paste Menzerna temeljijo na vodni osnovi, ne vsebujejo olj in silikonov.
Več
na stran
Prikazujem 1 - 20 od 32
Prikazujem 1 - 20 od 32

Menu

  • Carshinefactory mobile wash bucket pack
    54.90 € - % 39,90 €
    Array ( [id_product] => 1337 [link_rewrite] => carshinefactory-wash-bucket-set [name] => Carshinefactory mobile wash bucket pack [id_image] => 1337-2205 [on_sale] => 0 [quantity] => 0 [show_price] => 1 [available_for_order] => 1 [price_tax_exc] => 32.704918 [price] => 39.9 [new_price] => [fullprice] => 54.90 ) 1

© 2019 Spoliraj.si. Kopiranje vsebine prepovedano. Tehnična realizacija: Alinet.