Kategorije izdelkov

List of products by brand 3D

3D Car Care je proizvajalec vrhunskih, najsodobnejših izdelkov za detailing in čiščenje avtomobilov, ki so oblikovani in razviti iz kakovostnih zelenih, biološko razgradljivih in naravnih sestavin, lokalno v Santa Clariti v Kaliforniji.

Zgodba se je začela pred več kot 30 leti, ko je ustanovitelj in izvršni direktor Tuncer Goren sanjal o razvoju najkakovostnejših izdelkov za detailing vozil za posameznike in detajlerje po vsem svetu. Potem ko je bil 15 let lastnik in upravljavec nekaterih največjih avtopralnic v okrožju Los Angeles, se je gospod Goren odločil združiti svoje kemijsko znanje in izkušnje v poslu ter oblikovati izdelke, za katere ve, da jih ljudje potrebujejo in, kar je najpomembneje, želijo, da lahko ohranijo vrednost svojega vozila.

Gospod Goren je svojo ljubezen do avtomobilov ter njihovega ohranjanja in vzdrževanja spremenil v svetovno priznano blagovno znamko z izdelki, ki jim zaupajo in jih uporabljajo posamezniki, detajlerji in strokovnjaki v več kot 50 državah po vsem svetu.

Blagovna znamka 3D pomeniokrajšavo, ki pomeni Detailing Driven Developers. Je podjetje, ki sprejema izzive in si vedno prizadeva ustvariti najnovejše in najboljše izdelke na trgu. S strastjo ne ustvarjajo le tistega, kar je na trgu potrebno ali zaželeno, temveč tudi tisto, kar je zaupanja vredno in, kar je najpomembneje, dosledno.

Zato preizkusite 3D izdelke in uživajte v rezultatih. 

MISIJA

Ohraniti vrednost vozila in vzbuditi strast do vašega vsakdanjega sopotnika.

VIZIJA

Ustvariti okolju prijazne, profesionalne izdelke za čiščenje avtomobilov, ki so enostavni in varni za uporabo za vsakogar.

Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov

Aktivni filtri