Kategorije izdelkov

List of products by brand Diamond ProTech

Pri Diamond ProTech so Nanodiamantne delceobogatili in združili s perhidropolizilazanom (PHPS) - popolnoma prozornim polimerom, ki je najtrši neorganski material na svetu. Rezultat so edinstveni produkti, ki jim ni para v svetu premazov/coatingov

Da so pri Diamond ProTech tako visoko dvignili letvico na področju zaščitnih premazov za vozila, so bili potrebni predanost, vztrajnost in nešteto ur raziskav, testiranj ter predvsem ustvarjalnost. Prav to je NGNT (New Generation Nano Technologies) pripeljalo do tega, da so ustvarili trenutno najbolj revolucionarno in transformativno tehnologijo za zaščito barvnih površin na trgu, ki uporablja nanodiamantne delce.

Toda preden se potopimo v svet nanodelcev in nanodiamantov ter kako so bili uporabljeni za ustvarjanje hidrofobne površine, odporne proti praskam, ki jo lahko vsakodnevni vozniki in profesionalni strokovnjaki enostavno uporabljajo na vozilih, moramo najprej raziskati, kje se je vse skupaj začelo - v podjetju NGNT. Več o ustanovitvi družbe NGNT je logična pot do razumevanja, kje se izdelki Diamond ProTech zdaj uporabljajo v avtomobilskem sektorju.

Podjetje NGNT je začelo kot švicarsko podjetje za raziskave in razvoj nanotehnologije. Raziskave in razvoj nanotehnologije so namenjene revolucionarnim izboljšavam različnih materialov, vključno z akustiko, steklom, keramičnimi ploščicami, zadnjih sedem let pa tudi avtomobilskim notranjim in zunanjim premazom.

Dolgo so se prizadevali za izpopolnitev coatinga/premaza, ki je hidrofoben, zaščiti površino in doda izjemen končni efekt. Patentirali so edinstveno tehnologijo in znanje za obogatitev in mešanje nanodiamantnih delcev - najtrše naravno prisotne snovi - s perhidropolizilazanom (PHPS) - najtršim znanim anorganskim polimerom - za razvoj matričnih kompozitnih premazov za industrijo.

Premazi NGNT, Diamond ProTech , ki so jih razvili, imajo neverjetne prednosti, ki ne le presežejo koonkurenčne premaze, temveč so tudi veliko bolj dostopni in učinkoviti kot številni premazi, ki obljubljajo vse! Premazi Diamond ProTech dejansko združujejo to kar potrebuje vozilo, da ga zaščitimo.

Ena izmed prednosti nanodiamantnih premazov je, da so zaradi svoje površinske trdote in hkratne prožnosti enako odporni proti praskam in napakam kot avtomobilske folije za zaščito barve. Številne tipične nevarnosti na cesti, s katerimi se srečuje vaše vozilo in ki bi običajno pustile manjše površinske napake, bodo naši premazi Diamond ProTech odbili.

Odpornost proti napakam se ne ustavi pri nevarnostih na cesti. Nanodiamantni premazi so oleofobni, kar pomeni, da odbijajo olja in posledične madeže, so hidrofobni kot keramični premaz, da preprečujejo nastanek vodnih madežev, odbijajo ultravijolične žarke in preprečujejo bledenje barve vozila ter so odporni tudi na temperature.

Okoljevarstveniki se lahko veselijo, saj vedo, da Nanodiamantni premazi so veliko bolj prijazni do okolja in nimajo škodljivih vplivov na okolje.

Prikazujem 1-14 od 14 izdelkov
Prikazujem 1-14 od 14 izdelkov