Apr 26 2016

Power to the Max – ko želimo največjo moč čiščenja!

Category: OCDcsf @ 18:46

Takoj, ko se začne pomlad in pridejo na plano raznorazne žuželke, je posledica od žuželk in mrčesa umazan avtomobil, ki ga je zelo težko očistiti, še posebej, če je umazanija na barvi nekaj dni in se nanjo “zapeče”.

Kako najlažje odstranimo mrčes? Lahko uporabimo namenska sredstva ali pa učinkovito večnamensko sredstvo, ki se še posebej izkaže pri odstranjevanju zasušenih ostankov žuželk Carshinefactory Power to the Max, ki ima ogromno moč čiščenja, po drugi strani pa je še vedno varen za uporabo na vseh barvnih in plastičnih površinah!

Kako ga uporabimo? Površino vedno najprej speremo z visokotlačnim čistilcem in na mokro površino poškropimo Carshinefactory power to the Max. Pustimo, da deluje 5-10 min in potem ga temeljito speremo z vodo, da na površini ne ostanejo sledi čistila.

Kadar gre za res “zapečeno” umazanijo ali sledi žuželk, si lahko pomagamo z Carshinefactory gobico z mrežico za odstranjevanje mrčesa, ki je varna za uporabo na vseh površinah in jih ne poškoduje.

Sledi žuželk in druga uamzanija se bodo potem, ko pustimo Power to the Max delovati, enostavno razgradili.

Drugi namen učinkovite uporabe Carshinefactory Power to the Max pa je odstranjevanje cestnega filma. Na sliki je primer, kako učinkovit je Power to the Max v praksi na 50/50 delu:

Carshinefactory Power to the max je na voljo v že pripravljeni različici za takojšnjo uporabo ali kot Carshinefactory Power to the max koncentrat v 1L in 5L embalaži.

Nekaj čarovnije in rezutlat je 🙂

Več o postopku osvežitve barve pa pripravimo za naš naslednji prispevek na Spoliraj.si blogu!

Leave a Reply