Jun 28 2015

Gyeon Bathe+ in kako bo ta šampon še boljši, kot je!

Category: OCDcsf @ 23:35

Eden najboljših šamponov na tržišču Gyeon Bathe+ si zasluži kratko predstavitev na našem blogu, da prikažemo, kako je lahko ta šampon še bolj uporaben in superioren.

Kratka predstavitev Bathe+ šampona:

Bathe+ je AIO šampon, ki hkrati očisti in zaščiti površine in je primeren za vse vrste vozil in plovil! Edinstvena formula z SIO2 ga naredi unikatnega med šamponi!

Vsebuje hidrofobne sestavine, kar pomeni, da na površini ustvari sloj, ki odbija vodo in umazanijo, za sabo pa pušča visoki sijaj in gladko površino. Umazanijo odstrani varno in nežno. Vsebuje samočistilne elemente, ki omogočajo manj vsakodnevne nege in manj pranj. Primeren je tako za vzdrževanje površin, ki so že zaščitne z voski in premazi, saj jih ne odstrani, pa tudi za takšne, ki še niso.
Varen je za vse zunanje avtomobilske površine, pa tudi za vašo kožo, saj je PH nevtralen in ne vsebuje zdravju škodljivih kemikalij.

Površine bodo po uporabi Bathe+ gladke in nežne z neverjetnim hidrofobnim učinkom.
Poudarki:
2 v enem – očisti in žaščiti površine
izjemna moč odtekanja vode
neverjetno gladek finiš
primeren za povšine, ki so že zaščitene z voski in za tiste, ki niso
obdrži se od 6 tednov

Za maksimalen rezultat uporabimo Carshinefactory vedro z mrežico za lovljenje umazanije, Flexipads rokavico iz merino volne in seveda Gyeon Bathe+ v 400ml ali 1L embalaži.

Kako ga mešamo? Dovolj sta že dva zamaška ali max. tri.

Avtomobil operemo z mešanico po normalnem postopku in speremo površino z visokotlačnim čistilcem z vodo. Že v tej fazi bo površina sijoča, gladka in voda bo odtekala iz površine.

Ker pa želimo iz tega šampona iztržiti še več lahko uporabimo naslednjo metodo: na rokavico enostavno dodamo čisti koncentrat in na moker avtomobil še enkrat s pomočjo merino rokavice “razmažemo” šampon.

Naslednji korak je zelo pomemben! Površino potem, ko smo jo premazali temeljito speremo, na površini ne sme ostati nobenih sledi-ostankov šampona.

Po izpiranju ostane na površini izjemen hidrofoben efekt.

Večina vode odteče, zato je kasnejše sušenje izjemno enostavno, za najboljšo vpojnost uporabite Gyeon krpo iz mikrovlaken za sušenje po pranju.

Vsi deli avtomobila, vključno s plastičnimi, steklenimi, krom deli bodo dobili zaščitno plast, ki bo preprečevala kasnejše nabiranje umazanije, zato površine bodo ostale dlje časa čiste.

Če smo predhodno oprali platišča, bo učinek Gyeon Bath+ viden v manj sprijemanju zavornega praha na platišča in lažje kasnejše čiščenje. Dovolj bo že samo spiranje z vodo in več kot 70% umazanije bomo odstranili iz platišč.

Kratek video, kako deluje v praksi:

Leave a Reply